Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yeni Sezonda Yapılacak Mersin Adana Gezisi Öneri Başlığı

Güzel rota ama paylaştığın yerlerin hepsini dolaşmak zor olacak. Ama bende katılmaya çalışacağım. o taraflara hiç gitmedim. Gaziantep olmalı bence.
Ara

(12-21-2016, 06:44 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Buradaki yemeklerin yarısının tadına baksan bir kaç talcid atman gerek :]

Rota güzel , yaklaşan tarihler de güncel halini merakla bekliyoruz.

Daha mersini eklemedim 

Antep ise Surpriz. :D
Ara

MEBRUME

Arattırın :) buraya adını yazıyorum ilerde lazım olacak unutmayayım
Ara

ersinim eline sağlık çok güzel olmuş benim ömrümün büyük bölümü o bölgede geçti hazirana kalmadan gidip gelmek lazım gerçekten çok sıcak nefes almakta bile güçlük çekiliyor  bana kalırsa mayıs 20 iyidir.yolun güzergahı güzel oyalanmadan çabuk haraket edilirse bütün gezilecek yerleri gezebiliriz
Ara

(12-25-2016, 11:06 AM)aydın yezer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  ersinim eline sağlık çok güzel olmuş benim ömrümün büyük bölümü o bölgede geçti hazirana kalmadan gidip gelmek lazım gerçekten çok sıcak nefes almakta bile güçlük çekiliyor  bana kalırsa mayıs 20 iyidir.yolun güzergahı güzel oyalanmadan çabuk haraket edilirse bütün gezilecek yerleri gezebiliriz

Aydın Ağabey. bu seferkı gezıde gezılecek yerlerı bastn belırlıyorum kı daha sonradan sehırherı transıt gecmeyelım  
Zaten her noktaya ugramaya kalksak 90 gunde devrı aleme doner iş. ben gorulesi yerleri yazıyorum.  rotamıza uyan gormek ısteyecegımız yerlerı belırleyıp sadece o noktalara ugrayacagız...
Ara

Konuyu Günelleyelim  İlk mesajlara ilk gidilen 3 ilin görülesi yerleri koymuştum 
gelmeyi planlayan arkadaşlar incelesin. 

Arkadaşlar izinleri ayarlamak ve tam gidiş tarihi belirlemek adına 
Kesin gelecek arkadaşlar konuya yorum yapsınlar en kısa zamanda buluşup. konaklamadan duraklamaya 
ve 100 e yakın yerden hangılerıne uğrayacağımıza kadar gezinin çizgilerini belirleyelim.
Ara

Vakit daraliyor. Ugranacak yerleri belirleme zamani geldi. 
Ama gidenler kimler hala belli degil. 

1. Mike. 
2. Murat Kan. 
3. Aydin Yezer
4. Özgur senturk. 

Simdilik. Boyle gorunuyor. 
Digerleri sustu. Evet beyler bu carsamba ugrayacagim noktalari secip biraz eleme yapalim. 
Yoksa 90 tane yere ugrayamayacagimiz kesin. Yollari belirleyelim. 
Bende ona gore route cizeyim. Simdiden hazirlik yapalim
Ara

Ersin,

15-20 Nisan gibi netleşecek benim durumum.

Aranıza katılabilirim.

Özgür TEMEL
:tr:
372944_297191866965586_315415142_q.jpg
Ara

Ersin, çok güzel hazırlanılmış bir başlık.
Emeğine sağlık.

Fotolar, rota ve anlatım çok cezbedici.
Ara

Gelen arkadaşları beklerim. bugun yarın ilk fırsat bulduğumda konaklanabilecek yerleri ve rotayı da ekleyeceğim.
Ara