Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(05-02-2011, 09:10 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süper olmuş bir gezi olmuş arkadaşlar.. Keşke daha güzel bir makina olsaydı da daha net çekebilseydiniz fotoğrafları..
GMK 1 mayıs da da uyumamış :tamam:
Erdem i kayalıklardan atlamaması için ikna etmek zor olmuş sanırım :]
:çiçek:
Başkan Gmk 1 Mayısta uyuyordu:kötü: kimseden ses çıkmadı onur abi başlık açtı kimse ses vermedi... Hesabını soracam en yakın mangalda :boks:
Volkan abi aradı hadi çıkalım uyumayın diye , yoksa uyuyacaktık bütün pazar :P
Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
harikasınız uşaklar :tamam:
i am professional motocross driver..
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(05-03-2011, 05:56 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hamit o pozisyon ne :O çok zorlanmadınmı :P
Bana diyene bak ben keşif yapıyordum mağrada ama sen ne yapıyorsun :] kask ile onu anlamadım :P
(05-03-2011, 07:48 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-02-2011, 09:10 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süper olmuş bir gezi olmuş arkadaşlar.. Keşke daha güzel bir makina olsaydı da daha net çekebilseydiniz fotoğrafları..
GMK 1 mayıs da da uyumamış :tamam:
Erdem i kayalıklardan atlamaması için ikna etmek zor olmuş sanırım :]
:çiçek:
Başkan Gmk 1 Mayısta uyuyordu:kötü: kimseden ses çıkmadı onur abi başlık açtı kimse ses vermedi... Hesabını soracam en yakın mangalda :boks:
Volkan abi aradı hadi çıkalım uyumayın diye , yoksa uyuyacaktık bütün pazar :P
Emo önce sen aradığında geliyorum dedim ama uyumaya devam ederken Volkan abi arıyınca kapıdayım çıkıyorum dedim :P Gecikmemin sebebi birazda budur içimde kalmasın :]
(Son Düzenleme: 05-04-2011, 05:12 AM, Düzenleyen:
MaRaNtZz.)
(05-04-2011, 05:09 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana diyene bak ben keşif yapıyordum mağrada ama sen ne yapıyorsun :] kask ile onu anlamadım :P
Emo önce sen aradığında geliyorum dedim ama uyumaya devam ederken Volkan abi arıyınca kapıdayım çıkıyorum dedim :P Gecikmemin sebebi birazda budur içimde kalmasın :]
Denizi izliyordum , kaskı hemen çıkarmadım terliydim soguk suratıma bir anda carpmasın diye:P
Vayyy bende kapının önünde ağaç oldum kök saldım:boks: şimdimi söylüyorsun
Bide komşular fırsattan istifade beni görünce iş yaptırttılar...
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(05-04-2011, 05:19 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-04-2011, 05:09 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana diyene bak ben keşif yapıyordum mağrada ama sen ne yapıyorsun :] kask ile onu anlamadım :P
Denizi izliyordum , kaskı hemen çıkarmadım terliydim soguk suratıma bir anda carpmasın diye:P
Vayyy bende kapının önünde ağaç oldum kök saldım:boks: şimdimi söylüyorsun
Bide komşular fırsattan istifade beni görünce iş yaptırttılar...
Komuşular işi biliyormuş, halı yıkıyorlardı sanki sanada halımı yıkattılar :]
(05-04-2011, 05:40 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komuşular işi biliyormuş, halı yıkıyorlardı sanki sanada halımı yıkattılar :]
Talep ettiler ama ben yanaşmadım:]
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
İçinizdeki dürüstlüğe hayranım.
O an olmasa bile daha sonra vicdan yapıp söylüyosunuz.
Seninki affedilebilir Hamit. Emrullah'ın bahanesi çok daha başkaydı.
(05-04-2011, 06:53 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçinizdeki dürüstlüğe hayranım.
O an olmasa bile daha sonra vicdan yapıp söylüyosunuz.
Seninki affedilebilir Hamit. Emrullah'ın bahanesi çok daha başkaydı.
Erdo bende söyledim rahat ettim sende söyle :P
Bahane şahane :muzdans:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Ben uyuyodum ama doğru :)
(05-04-2011, 07:52 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben uyuyodum ama doğru :)
yemedim ama neyse :))