-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 953 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,580 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,136 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,970 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 816 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 90,980 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,288 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,501 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,106 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,068
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
Oldukça faydalı olabileceğini düşündüğüm bir etkinlik..
EMOK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EMOK – MOTOBİT
Motosiklet Kıyafet ve Aksesuarları Bitpazarı
15 Nisan 2012 – Pazar günü, saat 12:00 – 17:00 arası, EMOK Lokalinde
EMOK MOTOBİT Nedir ?
Tüm motosiklet kullanıcılarına açık, kullanılmış veya kullanılmamış her türlü
• motosiket kıyafeti,
• motosiklet kaskı,
• motosiklet aksesuarı ve malzemelerinin,
• kamp, outdoor ve dolaylı dahi olsa, motosiklet ve motorculukla alakalı her şeyin…
doğrudan sahibinden satıldığı bir çeşit bit pazarıdır.
• Alıp da bir türlü kullanamadığınız aksesuarlarınızı….
• büyük veya küçük geldiği için artık giyemediğiniz motor kıyafetlerinizi….
• sürekli görmekten, giymekten artık sıkıldığınız malzemelerinizi…
• motor değiştirdiğiniz için elinizde atıl kalan eşyalarınızı,
aksesuarlarınızı GETİRİN, SATIN….
Sizde fazla olan, işe yaramayan, dolapta yer işgal eden bu malzemeler aslında başka bir motosiklet kullanıcısının tam da aradığı, tam da ihtiyacı olan malzemeler olabilir. Belirleyeceğiniz çok makul bedel ile hem evinizde atıl duran eşyalar bir değer kazanmış olur, hem yeni sahibinin bir ihtiyacı karşılanmış olur, hem de siz belki de başka bir motosiklet ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir miktar para kazanmış olursunuz.
Aynı şekilde siz de, uzun zamandır aradığınız bir aksesuarı, mağazada pahalı olduğu için alamadığınız bir motosiklet çantasını, niyetlenip de bir türlü alamadığınız yedek kaskı, eldiveni, montu ve daha birçok şeyi, hem de çok makul bedelle bulabilirsiniz. Satacak bir şeyiniz olmasa da, ilginizi çekecek birçok şey mutlaka vardır.
Ayrıca evde itina ile hazırlanmış kek, börek, salata vb. yiyeceklerimiz de, hem alış veriş keyfinizi arttırmak, hem de Pazar sabahınıza lezzetli bir başlangıç yapmak için kermes usulüyle beğenilerinize sunulacaktır.
Malzemelerinizi satmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Lokalimizden, makbuz karşılığında yapacağınız 25TL ödeme ile alacağınız MOTOBIT SATICI KARTI malzemelerinizi sergileyip satmanız için yeterli olacaktır. Satış işlemlerinden hiçbir kişi ve kurum komisyon vb. ücret almayacaktır. Amacımız, aynı hobiyi paylaştığımız dostlarımızla bir araya gelmek, yeni dostluklar edinmek, bu arada dolapların kuytu köşelerinde mahzun kalmış eşyalara, yeni sahipler edindirmektir.
Eşyalarınızı; motorunuzun üzerinde, arabanızın bagajında, portatif masa – sandalyenizin üzerinde, yere sereceğiniz bir karton üzerinde sergileyebilirsiniz. Sergileme için işinize yarayacağını düşündüğünüz malzemenizi de yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz.
EMOK MOTOBİT aktivitesinin keyifli bir buluşma ve yeni dostluklar edinmenin yanı sıra, hem alıcı hem satıcı için de faydalı olabilmesi için, satılacak malzemelerin gerçek anlamda cazip ve uygun bedellerle fiyatlandırılması gerektiğini düşünüyor ve tavsiye ediyoruz…
Tüm motosiklet sevdalılarını, 15 Nisan Pazar günü EMOK MOTOBİT’e bekliyoruz…
Atatürk Sanayi Sitesi,
2. Kısım, 18. Cadde, No. 599,
Maslak, ISTANBUL / TÜRKİYE
Tel: 0533 333 3665
Her türlü soru – görüş ve önerileriniz için; kaya@gucmen.com adresine mail atabilirsiniz. Mailinizin
GMK'nın has 3 üyesi aynı gün doğmuş :]
Semih
İrşadi
Tarık
Yeni yaşınızın size güzellikler getirmesi dileğiyle:çiçek:

İmola’da gerçekleştirilen Süpersport yarışını Kawasaki takımında Foret kazandı.
Yarışa muhteşem başlayan temsilcimiz Kenan Sofuoğlu, ilk turun son virajına kadar lider gidiyordu. Son virajda virajı kaçırdı ve yarışa devam edip siyah bayrakla yarışı sonlandırıldı.
İlk turdan son tura kadar ise liderlik için çekişen Foret ve Lowes ikilisinden, Foret yarışı kazanan isim oldu.
Ayrıntılar: http://www.pittime.com/?p=1246
Kenan Sofuoğlu'nun Açıklaması: AĞRILARIMA RAĞMEN YARIŞA GİRME KARARI ALDIM...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3...=1&theater
Arkadaşlar dün yazacaktım yoğunluktan yazamadım..
Yeni Çarşı'da Mado Karşısı (Yılmaz Kırtasiye tarafı) Parksan kalktı, kalkar kalkmaz Polisler park halinde ki araçlara ceza kesmeye başladı..
Esnaf olarak malzeme getiren araçlara bile Son derece seviyesiz bir üslup ile müdehale edip 2-3dk içinde ceza kesmeye kalkışıyor..
Bilginize..
Merhaba Arkadaşlar,
160/60 r17 için uygun lastik hava basıncı psi değerinden nedir ?
Kitapçıkta ; 250kpa/290kpa diye yazıyor ama "psi" dengi ne oluyor ?
http://www.csgnetwork.com/presskpapsicvt.html
şu adreste konvertor buldum ama bana çok geldi 36/42 diyor. oha dedim.yada bana öyle mi geldi.
Ve beklenen performansı göstererek,
Benzin fiyatlarında haksız yere düştüğümüz ikincilik koltuğundan kalkarak,
Norveçi geçtik ve.........
DÜNYA BİRİNCİSİ OLDUK.
İşte gurur tablomuz. (Fiyatlar Euro)
1-Türkiye 1.99
2-Norveç 1.96
3-İtalya 1.81
4-Danimarka 1.80
5-Hollanda 1.80
6-Yunanistan 1.74
7-Hong Kong 1.71
8-Belçika 1.70
9-Portekiz 1.68
10-İsveç 1.68
Ayrıca küçük bir hatırlatma yapmam da gerek.
Norveç, genellikle kişi başı gelir sıralamsında ilk 3 te yer alır.
Son verile Norveç'de kişi başı gelir 52.000 $ -- 58.000 $ (kaynağa göre değişiyor)
Türkiye de ise, kişi başı milli gelir sıralamsında dünya 59.
Kişi başı gelir ise 5.200 $
OLSUN BE, BİZİM GÖNLÜMÜZ ZENGİN..
Son günlerde birçok farklı kanallardan, tarafımıza ulaşan bilgi neticesinde Karayollarının OGS geçiş işlemlerinde 01.04.2012 tarihinden itibaren yürürlükte olan hız limitlerinin takibi anlamında sıkı önlemler alınmaya başlanacağı ve bu kurala uymayan sürücülere hız ihlali adı altında trafik cezası kesileceği bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.
Her ne kadar gelen bilgileri resmi makamlar kanalı ile doğrulatamamış olsak da bahse konu olan tarihten itibaren OGS geçişlerinizde daha dikkatli olmanız açısında konuyu ve ilgili metni bilgilerinize sunarız.
Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H tir. Bu sınırlama bugüne kadar uygulanmıyordu. Ancak 01.Nisan .2012 tarihinden itibaren OGS gişelerinden 30 km/H ten daha hızlı geçilirse OGS okumayacak ve kaçak geçiş gibi işlem uygulanacak bu ogs den tahsil edilmeyecek ayrıca aşırı hız cezası kesilecektir.
Bu sebeple 01.04.2012 tarihinden itibaren OGS geçiş hızlarına dikkat edilmelidir.
Bu bana çok ters oldu açıkçası :sinirli:
Bu arada yasanın başlayacağı tarih doğum günüm :.(
Raporumuz aşağıdadır arkadaşlar.. :çiçek: 
http://www.gebzemoto.com/Rapor/25-03-201...su-gezisi/
haberler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yolların Efendisi 37. Türkiye Turunda
Kuşadasılı 54 yaşındaki motosiklet ve yol tutkunu Ümmet Perkitan, 37.Türkiye turuna çıktı.
Scooter olarak bilinen küçük şehiriçi motosikletler kullanarak tam 36 Türkiye turu gerçekleştiren ve son 6 yılda 355 bin kilometre yol kat eden Akhisarlı Ümmet Perkitan, yolların çağrısına dayanamadı ve yeniden yollara düştü. 37. Türkiye turuna yaşadığı Kuşadası'ndan start veren Ümmet Perkitan'ın yolculuğu 4 ay sürecek.
38 yıldır motosiklete binen ve çeşitli işler yapmasına rağmen her işi bırakarak eninde sonunda yollara düşen Ümmet Perkitan, Kıbrıs, hatta Batum'a kadar uzanan seyahatlerinde yaşadığı maceraları bir anı kitabında toplamak istediğini söylüyor. Türkiye Motosiklet Kulübü'nün maddi ve manevi destek verdiği Ümmet Perkitan'ın ünü her geçen yıl artarken, adı motosiklet camiasında bir fenomene dönüştü. "Hiç evlenmedim. Orijinal Bekarım. Ben zaten yollarla evliyim" diyen yolların Ümmet Abi'si, sponsorlukların yetmediği yerlerde gerekirse montunu satıp yola devam ediyor.
Otel, yemek ve yedek parça sporsorluğu konusunda yeni bir anlaşmanın eşiğinde olduğunu açıklayan Ümmet Perkitan, yolların çağrısına dayanamayıp son olarak Kuşadası'nda açtığı pilav salonunu da kapattığını ve yeni Türkiye turuna çıkacağını söyledi. Komilik, aşçılık yapan, İzmir Kemeraltı'nda çay ocağı işleten ve son olarak Kuşadası'nda işlettiği pilav salonunu da kapatan Perkitan, şunları söyledi: "Ne iş yaparsam yapayım, bir süre sonra arzularıma yenilerek yollara düşüyorum. Eksiden mobilet ile Türkiye turları yaptım. Montumu satar benzin alırdım. Belediye başkanlarından yardım rica ederdim. Bulaşık yıkayıp, kömür taşıyıp para kazanır yoluma devam ederdim. Hiçbir yerde durmazdım. 2006'da Mondial beni keşfetti. Yola çıktım. Param yoktu. Benzincide çalışıp kayış değiştirdim. Bayiler benzin aldı. İlk MT 125 gezisinde Van'a kadar gittim. Mondial ile toplam 71 bin kilometre yol yaptım. 2007'de Motoran firması devreye girdi. İki yıl sponsor oldu. 150 cc motor aldım. Para da verdiler. Yemek ve otel ayarladılar. Sonra 250 cc. Yamaha ile 6 Türkiye turu yaptım. Sonra İstanbul'da kaza yaptım ve motosikletimi satmak zorunda kaldım. Ayağım daha sonra iyileşti, ama ruhum iyileşmedi. Motosiklet ve yol tutkum peşimi bırakmadı. 7-8 şirketten motor aldım. 6 yılda 355 bin kilometre yol yaptım ve bölge bölge Türkiye'yi dolaştım. Yolda karnım acıkınca şantiyelere giriyorum, işçilerle birlikte yemek yiyorum. Hatta paket yapıp yanıma yiyecek bile veriyorlar. Hava müsaitse çadır kullanıyorum, değilse ya otelde ya da arkadaşlarımda kalıyorum"
Motosiklet ile gezerken inanılması güç olaylar yaşadığını da anlatan yolların Ümmet Abi'si, özellikle Ordu'da başından geçen bir anıyı paylaşmadan edemiyor. Ordu tünelleri çıkışında, Fatsa yakınlarında kayışı kopan Ümmet Perkitan, anısını şöyle anlatıyor: "Kayış kopmuştu, yakıt bitmek üzereydi. Param yoktu. Motoru benzinliğe bıraktım. Sonra girişte bir motorcu gördüm. Sahibi Abdulah Çakıcı, ben içeri girdiğim anda internet sitemden fotoğraflarıma bakıyormuş. Beni görünce şoke oldu. 'Ümmet Abi nasılsın? Hoş geldin' dedi. Ben de çok şaşırdım. Sonra beni oturttu. Gidip motorumu alıp geldiler. Kayışı değiştirdiler. Bir gece misafir edip, depoyu fullediler. Borcumu sorunca 'Ne parası, bu adam gelse de destek olalım diye konuşmuştuk biz' dedi. Gözlerim yaşardı, çok duygulandım. Bu olayı unutamıyorum"
37. Türkiye turuna Kuşadası'ndan start veren Ümmet Perkitan, Aydın, Muğla, Fethiye, Kaş, Kemer güzergahından Antalya'ya gideceğini, oradan da Isparta, Burdur, Uşak, Manisa ve İzmir hattından Kuşadası'na döneceğini söyledi. Kişisel web sayfasının www.perkitan.com adresinde yayında olduğunu ve yolculuklarıyla ilgili bilgi almak isteyenlerin ziyaret edebileceğini kaydeden Perkitan, sponsor olmak isteyenler için iletişim bilgilerinin sitesinde bulunduğunu da sözlerine ekledi. - AYDIN
ASKERE GİTMEDEN KISA BİR SÜRE ÖNCE ALDIM ASKERDEN GELDİM VE ARABA ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM 3600KM DE 2008 MODEL BÖYLE TEMİZİ ÇOK NADİR BULUNUR İLGİLENENLERE... GEBZEDE OTURUYORUM BAKMAK İSTİYENLER GELEBİLİRLER
TEL:05384092147
FİYAT:2000
PAZARLIK SÜNNETTİR FAKAT MOTOR BAŞINDA YAPILIR.
BKNZ:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...049/detay/