Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MOTOSİKLET İLE KARADENİZ (GEZİ RAPORU)

Arkadaşlar merak eden varsa diye bayburt soğanlı Gecidinin (nam-ı diğer ölüm yolunun) kordinatlarını girdim Buradan haritaya bakarak dolaşabilirsiniz. 
Her nekadar oradaki hali düzenli ise de size fikir verecektir.
Ara

(10-11-2016, 10:29 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar merak eden varsa diye bayburt soğanlı Gecidinin (nam-ı diğer ölüm yolunun) kordinatlarını girdim Buradan haritaya bakarak dolaşabilirsiniz. 

Anlaşılan google ekibi bile bayağı zorlanmış bu yollarda çekim yapabilmek için. Sizlerin nasıl zorlu koşullarda sürdüğünüzü çok daha iyi anlayabiliyoruz. Bravo  :çiçek:
kEzB5v.png
A3M7jQ.png
Xd1kzO.png
9G1oBO.png
1NWvAb.png
lEGjgp.png
7AngGa.png
nE6MqR.png
2j310N.png

Hatta burdan sonra gidememişler :))

jBO3Gj.png

"Zaman sessiz bir testeredir." Immanuel Kant
Ara

(10-13-2016, 06:52 AM)Esperanza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(10-11-2016, 10:29 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar merak eden varsa diye bayburt soğanlı Gecidinin (nam-ı diğer ölüm yolunun) kordinatlarını girdim Buradan haritaya bakarak dolaşabilirsiniz. 

Anlaşılan google ekibi bile bayağı zorlanmış bu yollarda çekim yapabilmek için. Sizlerin nasıl zorlu koşullarda sürdüğünüzü çok daha iyi anlayabiliyoruz. Bravo  :çiçek: 
Aynen Ümitim Bu arada Başkandan Videoları aldım bos zamanlarda ufak ufak videolar editlerim.
Ara

gelmediğime bir kez daha pişman oldum  :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Keşke insan bildiğini okumak yerine bilmediğini okusa...
Ara

(01-17-2017, 11:59 AM)ufucu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  gelmediğime bir kez daha pişman oldum  :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Daha dur Pişmanlıktan "Gafanı daşlara vuracaksın"  :)
Ara

Abi bizim bi pulsar 200 RS grubu var bizde bu yaz için bi Karadeniz turu planlıyoruz kısmetse bizde yapıcaz şu Karadeniz turunu :)
Ara