Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Arkadaşlar merak eden varsa diye bayburt soğanlı Gecidinin (nam-ı diğer ölüm yolunun) kordinatlarını girdim
Buradan haritaya bakarak dolaşabilirsiniz.
Her nekadar oradaki hali düzenli ise de size fikir verecektir.
Yorumları: 347
Konuları: 9
Rep Puanı:
0
"Zaman sessiz bir testeredir." Immanuel Kant
(10-13-2016, 06:52 AM)Esperanza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10-11-2016, 10:29 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merak eden varsa diye bayburt soğanlı Gecidinin (nam-ı diğer ölüm yolunun) kordinatlarını girdim Buradan haritaya bakarak dolaşabilirsiniz.
Her nekadar oradaki hali düzenli ise de size fikir verecektir.
Anlaşılan google ekibi bile bayağı zorlanmış bu yollarda çekim yapabilmek için. Sizlerin nasıl zorlu koşullarda sürdüğünüzü çok daha iyi anlayabiliyoruz. Bravo :çiçek:
Aynen Ümitim Bu arada Başkandan Videoları aldım bos zamanlarda ufak ufak videolar editlerim.
Yorumları: 136
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
gelmediğime bir kez daha pişman oldum :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Keşke insan bildiğini okumak yerine bilmediğini okusa...
(01-17-2017, 11:59 AM)ufucu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gelmediğime bir kez daha pişman oldum :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Daha dur Pişmanlıktan "Gafanı daşlara vuracaksın" :)
Yorumları: 9
Konuları: 1
Rep Puanı:
2
Abi bizim bi pulsar 200 RS grubu var bizde bu yaz için bi Karadeniz turu planlıyoruz kısmetse bizde yapıcaz şu Karadeniz turunu :)