08-22-2012, 10:59 AM
(08-22-2012, 08:22 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel gezi. Kazasız belasız dönmek çok daha güzel.
Bende Marmara turu attım kısada olsa ama fazla foto çekemedim. Bolu gidiş yolu Adapazarı otobandan giriş yaptım pek sıkıntı çekmedim. Dönüşte de aynı şekilde yola erken çıktım sıkıntı çekmedim.
Bende Eskiden gittiğim yerlerin resmini çekmıyodum ama artık cekıyorum ılerde hatıra dıye bakarım hatta bı kac tane vıdeo cekme denemem oldu telefonla basarısızlıkla sonuclandı : )
(08-22-2012, 10:01 AM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı yöne gitmişiz seninle..
Bende Bözüyüklüyüm arife günü çıktım yola adapazarına ulaşmam birbuçuk saat sürdü. Adapazarında lastiğim patladı 3 saat onu tamir ettirmem sürdü 5 saate köyüm çokçapınara vardım belki bilirsin dodurga barajının yakınında.. dönüşüde dün saat 14:30 da çıktım 16:30da evdeydim yoğun bir trafik vardı ama çok fazla sıkıntı yaşamadım sadece çok terledim :)
bende yaklaşık 500km yolda 160tl civarı yaktım..
aynen yollar cok doluyd bak telefon numaramız olsa bırbırımızde yardım ederdık yolda kaldıgımızda dedıgın yerı tam bılmıyorum ama ıns allah nasıp ederde bıgun beraber gazlarız oraya