Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Fotoğraflar harika Cihan abi , eline sağlık :çiçek:
Seninle ormanda kaybolup böyle güzel fotolar çekmek paha biçilemez.
Burak abi senin 3D burda işe yaramıyor net görüntü yok :P verdiğin 1800 tl boşyereymiş
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
evet ya.. bilgisayarda 3D leri gorebilmek icin ozel bi program yuklemek gerekiyor.
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
çok güzel kareler insanın içi gitmiyor değil hep gitmek istediğim yerler arasında bolu fakat bu sefer nasip değilmiş.
(06-11-2012, 12:59 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel kareler insanın içi gitmiyor değil hep gitmek istediğim yerler arasında bolu fakat bu sefer nasip değilmiş.
Sonbaharda güzel fotoğraflar yakalarız , sonbaharda yine gidelim
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Cihan abi ellerine sağlık bende de bolca resimler var yüklemeye çalışacağım :çiçek:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Abi devamlı 200 üzeri hızla gidersen bırakta uyuşsun artık :):)
(06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Abi körfeze girme sebebim benzin takviyesiydi yoksa transit Gebzeye gidecektim valla : ) Dilek abla bu kadar hızlı gittiğini görmesin. :utan:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(06-11-2012, 01:36 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Abi körfeze girme sebebim benzin takviyesiydi yoksa transit Gebzeye gidecektim valla : ) Dilek abla bu kadar hızlı gittiğini görmesin. :utan:
Valla videoları gördü aldı ifademi :boks:
Fakat beni iyi tanıdığı için aynen şunu dedi. "Çocuklara pislik atma kesin sen azdırmışsındır onları" :]:]:]
Yorumları: 3,196
Konuları: 140
Rep Puanı:
0
Harika bir kamp olmuş arkadaşlar ,imrenmemek elde değil..
Doğanın zerafeti gerçekten inanılmaz..
Böyle bir kampı kaçırdığına yanmaz mı insan :sinirli:
Fotoğraflar da tam tadında olmuş hani, hamit durmadan gözüme takıldı aralarda..
Erdem iyice yoğurmuş onu belli :]
Bir daha ki kampta umarım bende olurum..