Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bolu-Yedigöller Gezisi

Fotoğraflar harika Cihan abi , eline sağlık :çiçek:
Seninle ormanda kaybolup böyle güzel fotolar çekmek paha biçilemez.
Burak abi senin 3D burda işe yaramıyor net görüntü yok :P verdiğin 1800 tl boşyereymiş
Ara

evet ya.. bilgisayarda 3D leri gorebilmek icin ozel bi program yuklemek gerekiyor.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

çok güzel kareler insanın içi gitmiyor değil hep gitmek istediğim yerler arasında bolu fakat bu sefer nasip değilmiş.

(06-11-2012, 12:59 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  çok güzel kareler insanın içi gitmiyor değil hep gitmek istediğim yerler arasında bolu fakat bu sefer nasip değilmiş.

Sonbaharda güzel fotoğraflar yakalarız , sonbaharda yine gidelim
Ara

Cihan abi ellerine sağlık bende de bolca resimler var yüklemeye çalışacağım :çiçek:
Ara

Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Ara

(06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]

Abi devamlı 200 üzeri hızla gidersen bırakta uyuşsun artık :):)
Ara

(06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]

Abi körfeze girme sebebim benzin takviyesiydi yoksa transit Gebzeye gidecektim valla : ) Dilek abla bu kadar hızlı gittiğini görmesin. :utan:
Ara

(06-11-2012, 01:36 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Abi körfeze girme sebebim benzin takviyesiydi yoksa transit Gebzeye gidecektim valla : ) Dilek abla bu kadar hızlı gittiğini görmesin. :utan:

Valla videoları gördü aldı ifademi :boks:
Fakat beni iyi tanıdığı için aynen şunu dedi. "Çocuklara pislik atma kesin sen azdırmışsındır onları" :]:]:]
Ara

Harika bir kamp olmuş arkadaşlar ,imrenmemek elde değil..
Doğanın zerafeti gerçekten inanılmaz..
Böyle bir kampı kaçırdığına yanmaz mı insan :sinirli:

Fotoğraflar da tam tadında olmuş hani, hamit durmadan gözüme takıldı aralarda..
Erdem iyice yoğurmuş onu belli :]

Bir daha ki kampta umarım bende olurum..

160711104912_imza3.JPG
Ara