10-04-2011, 04:07 PM
Mehmet Abi çarşamba tatlıyı senmi alırsın ?
Yoksa GMK tahsilat timi aracılığıylamı hallederiz ???
Yoksa GMK tahsilat timi aracılığıylamı hallederiz ???

(10-03-2011, 08:28 AM)bahar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan Abi tekrar hoş geldin =]resimler çok güzel. Yemyeşil her yer baktıkça içim açıldı. İnşallah bize de nasip olur böyle geziler. :utan: Paylaşım için teşekkürler Veysel Abi:çiçek:
(10-03-2011, 08:57 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercanım bu nasıl bir gezmektir yaa hayran oldum çok güzel, tekerine sağlık :çiçek:
(10-03-2011, 11:48 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan tebrikler güze gezi ve fotolar. Seneye Artvin yapalım. :çiçek:
(10-03-2011, 01:04 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ercanım tekerine sağlık şuan şişmedik yerim kalmadı çok imrendim süper bi gezi olmuş :alkış:
(10-04-2011, 03:13 AM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan bu ne böyle yaaaaaaaaaaaa...:.(
Sen ne yaptın böyle.. :kötü:
Sen kalk Karadeniz'e git öyle yeşillikleri doğayı tek başına gör. Temiz havayı ciğerlerine solu sonrada bu kokuşmuş diyar Gebze'ye geri dön..
Yazıklar olsun sana , oraları bırakıp nasıl geri dönersin..
Ha birde resimler çekip milletin ağzını sulandırıp derin derin ahlar çektiriyorsun.
Vallahi sana bunu yakıştıramıyorum tekrar tekrar seni kınıyorum.
Hele bir daha böyle yerlere gidipte nispet yapar gibi resimleride yayınla o zaman görüşürüz.
Ah ülen ah bak sabahın -06- sı oldu hala kendime yediremiyorum..Gözlerime uyku girmedi..Feshatlıktan..Tekrar tekrar bakıyorum bu tahrik edici resimlere.
Başkan , Ercan'a bizleri eleme gark ettiği için en yakın zemün-ü zamanda ceza uygulayalım. :kırbaç:
Tekerine,ayağına,emeğine sağlık kazasız belasız döndüğün için.. tekrar hoşgeldin....
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
(10-04-2011, 06:45 AM)Sezercelik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan usta sen ne yapmışsın böyle yahu..Bizde burada yaşadığımızı düşünüyorduk resimlere bakana kadar.Ne talihsiz insanlarız aslında değil mi !
Emeğine , tekerine sağlık olsun.Teşekkürler resimler için.
Hoş geldin yuvana diyelim artık...
(10-04-2011, 10:35 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan aklıma takılan iki resim var;
Mehmet abi ve Müminde seninle birlikte BMW ile geldiler mi ?
Bu yüz ifadesi altında içinden geçenleri merrak ettim :)
(10-04-2011, 11:41 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doktooooooor,
Yapçam dedin. Yatın.
Helal olsun sana.
Harika gezi olmuş.
Barış'a katımamak elde değil. Her yerimiz şişti.
Hakkını vermişsin. Karadeniz harika.
Foto konusunda da sana cömert olmuş. Çok harika kareler.
Fakat, asfalta oturup da, sırtını motora yasladığın fotoya bayıldım.
Tekerine sağlık
(10-07-2011, 12:16 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 140 TL heeeeeeeeee :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: