Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KAZA HAKKINDA

Aynen öyledir Kaan bir anda olur anlamazsın ve kazalı motosiklet yahut araçlara baktığında düşük jızlarda dahi kağıt gibi ezilmiş olduklarını görürsün. Altımızdakilere de kendimize de fazla güvenmemek lazım.
Ara

Kaan geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin derler ama mal canın yongasıdır da derler : )
gitti kız gibi cbr ; ) maalesef grenajlı cbr'larda, durduk yere bile devirsen bir şeyler patlayabiliyor.
ıslak zemin geçişleri, parke yol kullanımı, mıcır kullanımı gibi bir sürü ince kullanım detayları yol tecrübesiyle öğreniliyor yada; eğitimle tecrübeni hızlı geliştirebiliyorsun. her zaman dediğimiz gibi.
Eğitim Şart.

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Neyse bana yetkili servis yolu gözüküyor bakalım fiyat olarak ne verilecek orijinal egzoz yerine tiger takmayi düşünüyorum ne dersiniz
Ara

Geçmiş olsun kader arkadaşım.

Sagol abi
Ara

kaan kardeşim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın klupte var bişiler nazarmı acaba grupca kurşun döktürme organizasyonu talep ediyorum. kaan sen de bi tatlını alıp gelmedin toplantıya almadın kimsenin hayır duasını valla bilmem bu kadar olaydan sonra tatlıyı ay pardon toplantıları ihmal etme.

Kaan cok gecmis olsun.

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Büyük geçmiş olsun kaan, üzücü bir haber. Sende ciddi bir sağlık sorunu olmaması sevindirici hepimiz için, herzaman daha dikkat, daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Şimdi eve yeni geldim. İşten motorla derince-hereke arası herekeden eve çıkarken sulama komyonu önümde çukura girdi su taştı tankından yola döküldü tamda viraj yerinde, dönmeye hazırlanmıştım 30-40 km gibi bir hızla, malesef sudan kaçamadım girdim suya arka kaymaya başladı, düzelttim sonra tutunmaya başladı kazasız belasız geldim evime. Bu sular başımıza iş açacak yaz aylarında aman daha dikkat herzaman.
Ara

Kaan Gecmis olsun,
Sana birsey olmasin, gerisi halolur..
Yardim edebilecegimiz birsey olursa
Seve seve yapariz..

160711104912_imza3.JPG
Ara

Çok geçmis olsun kaan acil sifalar diliyorum allahtan.
Ara