Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bolu-Yedigöller Gezisi

Elinize sağlık.
Ara

Doğayla iç içe olmak diye buna derim.. :tamam:
Müthişsiniz arkadaşlar böle bir geziye katılamadığım için nekadar üzüldüğümü ifade edemiyorum bile.. :sinirli:
İnş. birdahaki gezilerde sizlerle olabilirim..
Ara

rica ederim abi daha erken yüklicektim fakat nette bi arıza vardı. çok güzel bir geziy di be bir daha o yollar düzelmeden gitmeyi düşünmüyorum ama çok tehlikeliydi kaya kaya gittik resmen
Ara

Emrullah bu arada o köprüdeki verdiğin poz için bi ara görüşelim.
Ara

adamın ağzı kulaklarında erdo:]

çok tehlikeli bu emo arkanı dönmeye gelmiyo
Ara

(06-12-2012, 10:20 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  rica ederim abi daha erken yüklicektim fakat nette bi arıza vardı. çok güzel bir geziy di be bir daha o yollar düzelmeden gitmeyi düşünmüyorum ama çok tehlikeliydi kaya kaya gittik resmen

Sert erkek sızlanmaz.
Ara

(06-12-2012, 10:27 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-12-2012, 10:20 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  rica ederim abi daha erken yüklicektim fakat nette bi arıza vardı. çok güzel bir geziy di be bir daha o yollar düzelmeden gitmeyi düşünmüyorum ama çok tehlikeliydi kaya kaya gittik resmen

Sert erkek sızlanmaz.

Evet sızlanma Onur, Yumuşakcamı olmak istiyorsun gayet iyi gittin işte.
Offroad demek adrenalin demek. :çiçek:
Zaten öyle bir yolda tekerleğin her an yere temas etmesini bekleme, önemli olan motora yinede yön verebilmek. Fakat inan yavaş gitsen daha zor kontrol edersin hele ağır enduroyu ve kesin devirirsin o yolda. 40-50km ideal sürat.
Ara

Hele ki biz gittiysek siz hiç laf söyleyemezsiniz.
Ara

Ben 80 kilo artçı ile cok zor anlar yaşadım, aglayıp sızlamayın :] Gökhan saymıştır kaç defa kaydıgımızı.

Erdo köprüdeyken oksijen çarpmıştı hatırlamıyorum birşey :utan:
Ara

Ben de bi ara oksijen tüpü takıp yanınıza gelecem o zaman. Bakalım nasıl çarpıyo
Ara