Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bolu-Yedigöller Gezisi

(06-11-2012, 01:45 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Valla videoları gördü aldı ifademi :boks:
Fakat beni iyi tanıdığı için aynen şunu dedi. "Çocuklara pislik atma kesin sen azdırmışsındır onları" :]:]:]

Hepimizde gaza gelme potansiyeli vardı abi yollar harikaydı. biri basınca herkes peşinden gidiyordu.

En basit örnek Erdem ''beyler Bolu dağından inelimmi'' demesiyle başladı.
Ara

(06-11-2012, 01:52 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-11-2012, 01:45 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Valla videoları gördü aldı ifademi :boks:
Fakat beni iyi tanıdığı için aynen şunu dedi. "Çocuklara pislik atma kesin sen azdırmışsındır onları" :]:]:]

Hepimizde gaza gelme potansiyeli vardı abi yollar harikaydı. biri basınca herkes peşinden gidiyordu.

Ama güzel yoldu. Bende dönüşleri hep farklı yoldan yapmayı seviyorum.
Mümine yapıştım o yolda yat allah yat. Senin eski artçının suratını gördüm yusuf abisi sırtında yapışmış motora gidiyordu. :]:]
Ara

Ben lastiğe güvenemedim. Patlak lastikle performans düşük oldu ama yollar güzeldi.
Ara

(06-11-2012, 01:59 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-11-2012, 01:52 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Ama güzel yoldu. Bende dönüşleri hep farklı yoldan yapmayı seviyorum.
Mümine yapıştım o yolda yat allah yat. Senin eski artçının suratını gördüm yusuf abisi sırtında yapışmış motora gidiyordu. :]:]

Cihan Abi acemilikten oldu diyelim, ayrılmadan önce nöbetçi notere uğrayıp Mümin'le 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık arttçı sözleşmesi yaptık :]
Maşallah diyeyim gerçekten süper bir sürücü ve bunu anladığım andan itbaren kendimi onun kollarına bıraktım :]:]:]
Ara

Ara

Cihan abi bolu tünelinde fena bastık gerçekten umarım gelmez ceza :):)
Ara

(06-11-2012, 05:24 PM)gokhan_yasar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan Abi acemilikten oldu diyelim, ayrılmadan önce nöbetçi notere uğrayıp Mümin'le 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık arttçı sözleşmesi yaptık :]
Maşallah diyeyim gerçekten süper bir sürücü ve bunu anladığım andan itbaren kendimi onun kollarına bıraktım :]:]:]

Ulen seni bir daha artçı alırsam gör bak :artis:
Ara

Abi şahanesin :+1:

(06-11-2012, 06:40 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-11-2012, 05:24 PM)gokhan_yasar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan Abi acemilikten oldu diyelim, ayrılmadan önce nöbetçi notere uğrayıp Mümin'le 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık arttçı sözleşmesi yaptık :]

Ulen seni bir daha artçı alırsam gör bak :artis:

sen benim ilk gözağrımsın pampişim :] ama sana binmem de binmem banane binmem işte binnnmemmm :sinirli:
Ara

Ara

Cihan abi eline sağlık. Çekimler gezi yolculuğunu tamamiyle özetlemiş.
Ara