Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fikir bekliyorum

ı-ıh. Değildir.. Şehir içi dur kalkta belki..

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

o zaman yakıt ile ilgili de göstermek gerekecek. Bu işlemler için kartal'da yetkili servisi mi önerirsiniz yoksa darıca/gebze bölgesinde düzgün (çakal olmayan) tamirci var mı?
Ara

Bir "usta" seni sevdiğin motosikletinden vazgeçirmesin.
Bence de Burgman'a devam etmelisin. Tabiki daha iyi ustalar bularak.

160711104912_imza3.JPG
Ara

Eski Motor adamı zanaatkar yapar diye boşuna demiyorlar.

Cengiz Ağabeyin bu aralar burgmana bakım yaptığını düşünürsek son ustası hakkında bilgi ve tavsiye alabilirsin.
Ara

Öncelikle geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu desem bilemedim. Ama biz hayır olsun diyelim :). Eğer motosikleti yaptırıp binmeye niyetliyseniz acele etmeyin ve ilk önünüze çıkan ustaya emanet etmeyin. Gerçekten işini hakkıyla yapan ustalar var forumlarda araştırıp uzakta olsa gidip onlara teslim etmeniz daha iyi olacaktır.

GTÜ :kalp: GMK
Ara

(03-15-2016, 06:49 PM)OzanC Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Öncelikle geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu desem bilemedim. Ama biz hayır olsun diyelim :). Eğer motosikleti yaptırıp binmeye niyetliyseniz acele etmeyin ve ilk önünüze çıkan ustaya emanet etmeyin. Gerçekten işini hakkıyla yapan ustalar var forumlarda araştırıp uzakta olsa gidip onlara teslim etmeniz daha iyi olacaktır.

teşekkür ederim.

(03-15-2016, 09:46 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Eski Motor adamı zanaatkar yapar diye boşuna demiyorlar.

Cengiz Ağabeyin bu aralar burgmana bakım yaptığını düşünürsek son ustası hakkında bilgi ve tavsiye alabilirsin.

cengiz ağabey kimdir ?
Ara

(03-16-2016, 08:03 AM)Ahirena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-15-2016, 06:49 PM)OzanC Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Öncelikle geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu desem bilemedim. Ama biz hayır olsun diyelim :). Eğer motosikleti yaptırıp binmeye niyetliyseniz acele etmeyin ve ilk önünüze çıkan ustaya emanet etmeyin. Gerçekten işini hakkıyla yapan ustalar var forumlarda araştırıp uzakta olsa gidip onlara teslim etmeniz daha iyi olacaktır.

teşekkür ederim.

(03-15-2016, 09:46 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Eski Motor adamı zanaatkar yapar diye boşuna demiyorlar.

cengiz ağabey kimdir ?

Nam-ı diğer Komser.

Bugün toplantiya gelecektir. sizde iştirak ederseniz tanışırsınız yada isterseniz özelden numarasını gönderebilirim...
Ara

(03-16-2016, 11:00 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-16-2016, 08:03 AM)Ahirena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

teşekkür ederim.

cengiz ağabey kimdir ?

Nam-ı diğer Komser.

Bugün toplantiya gelecektir. sizde iştirak ederseniz tanışırsınız yada isterseniz özelden numarasını gönderebilirim...

numarasını alabilirim. Bu hafta akşamları nöbetim olduğu için çıkamadım. Fakat en kısa zamanda toplantıya geleceğim.
Ara

Pm ile Gönderdim :D
Ara

teşekkür ederim.
Ara