Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2016 GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMLERİ

Eğitime vesile olan yönetime katılan herkese ve eğitimi ve hocamıza veeee tabiki bizleri yalnız bırakmayan tüm gmk ailesine çok teşekkür ederim.
Ufak bir düşme yaşansada herşey güzeldi
Ara

(04-03-2016, 03:40 PM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Sevgili yonetime bu guzel etkinligi organize ettikleri icin tesekkur ederim. Caylarindan bir bardak icmemis olsamda yasine. Ayrica bizi yanliz birakmayan gmk ekibine ayrica tesekkurler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler ayakkabi lazim. Bugun benimkilerin kenarlari erimis [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Murat hoca sana "bacakları topla" dedikçe niye toplamadığını anlamış olduk. Meğer adamın ayakkabıları eriyomuş :)

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Bacak diyor. Bacaklar depoda diye cvp verip devam ediyorum. Ayalari iceri buk demiyor ki. :). Neyse guzel yanladim. Videolari atarim.

Ara

(04-03-2016, 06:45 PM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bacak diyor. Bacaklar depoda diye cvp verip devam ediyorum. Ayalari iceri buk demiyor ki. :). Neyse guzel yanladim. Videolari atarim.

Ben de diyorum o kadar uzaktan arabalardan nasıl geliyor lastik kokusu :) meğer yanıbaşımızda ersin başgan yakıomuş ya [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

"Zaman sessiz bir testeredir." Immanuel Kant
Ara

Güzel ve yorucu bir eğitim oldu.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

Umiit. Atacagim. Videolari. Lastikleri ilk defa bu kadar sildim. Slideeeeee goreceksin :)

Yanik lastik kokusu. Yasinin miodan geliyirdu adam yanimizda teker yakti ya

Ara

Eğitimi düzenleyen ve organize eden yönetimdeki arkadaşların emeğine sağlık.
Güzel iş çıkmış. :tamam:

Aynı şekilde bu eğitimi alan arkadaşları da kutlarım.
Kendileri için iyi bir şey yaptıklarını zaten anlamışlardır.
Ara

Alper Hocam bu sene bütün eğitimlere katılmak çok isterdim.Fakat herhalde seneye kaldı benim katılmam.
Ara

(04-04-2016, 01:16 PM)Hasan EKER Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Alper Hocam bu sene bütün eğitimlere katılmak çok isterdim.Fakat herhalde seneye kaldı benim katılmam.

İlk sayfayı inceler misin? Sana uygun bir yanıt olabilir orada

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

İnceledim Hocam sağolun fakat yinede bu sene almak isterdim seneye inşallah nasip olursa ben grup şeklinde daha samimi daha sıcak bir ortam olur diye düşünüyorum.
Ara