Geçen sene şirketteki arkadaşlarla beraber bir atv turuna çıkalım dedik...
Baylar ve bayanlar hemen gidilecek günü belirledik , planları yapmaya başladık... 20 nin üstünde katılan vardı:+1:
Maltepe kayışdağı yakınlarında bir tesis böyle bir hizmet sunuyor.
Bütün herşey hazırlandı haftasonu mekanda toplandık.
Herkes ortama uygun giydirildi:F: annem askeri üniformayı üstümde görünce gözleri doldu... :F::F: bende dayanamadım biraz gözler doldu. asker hissttim kendimi sanki hee :P::P:
Herşey tamam eksiğimiz yok çok şükür, gruplara ayrıldık.
Her grup 1 - 1,5 saat kadar gezecekti... Ben 2 gruptaydım ilk grubu beklemek çok can sıkıcıydı:F: anlatmaya gerek yok zaten o tip beklemeleri..
Sıra bizim grupta, işte kendimi dağa taşa vurma zamanı...
işte ormana doğru ilerliyoruz
[
Şu tipe bak yaa :D:D
Lastiklerin dördünü yerden kesmeyi başardım... Surat ne hale gelmiş.. :F::F:
The son..
Gerçekten çok güzel bir gündü, Umarım sizinle beraber yaparız böyle bir organisazyon...
Saygılar.
Baylar ve bayanlar hemen gidilecek günü belirledik , planları yapmaya başladık... 20 nin üstünde katılan vardı:+1:
Maltepe kayışdağı yakınlarında bir tesis böyle bir hizmet sunuyor.
Bütün herşey hazırlandı haftasonu mekanda toplandık.
Herkes ortama uygun giydirildi:F: annem askeri üniformayı üstümde görünce gözleri doldu... :F::F: bende dayanamadım biraz gözler doldu. asker hissttim kendimi sanki hee :P::P:
Herşey tamam eksiğimiz yok çok şükür, gruplara ayrıldık.
Her grup 1 - 1,5 saat kadar gezecekti... Ben 2 gruptaydım ilk grubu beklemek çok can sıkıcıydı:F: anlatmaya gerek yok zaten o tip beklemeleri..
Sıra bizim grupta, işte kendimi dağa taşa vurma zamanı...
işte ormana doğru ilerliyoruz
[
Şu tipe bak yaa :D:D
Lastiklerin dördünü yerden kesmeyi başardım... Surat ne hale gelmiş.. :F::F:
The son..
Gerçekten çok güzel bir gündü, Umarım sizinle beraber yaparız böyle bir organisazyon...
Saygılar.