-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 953 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,591 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,140 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,983 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 822 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 91,036 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,291 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,502 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,113 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,073
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
GMK Yine MotoPlus'da Destekleyen Kulüpler Arasında

http://www.motobike.com.tr/index.asp
İŞTE TİPİK BİR GMK'LI FOTOSU VE FOTONUN ANLATTIKLARI
İşte keyif adamı tanımına örnek bir foto..
İşte motorsiklet sevdalısına örnek bir foto..
İşte örnek bir GMK'lı..
Detaylar;
Dağ başı, dere kıyısı farketmez. Rakısını illa da rakı bardağında içer.
Keyif adamıdır, pro içer.
Motosiklete binmeye her daim hazırdır. Anahtarını boynunda taşır.
Hangi ortam olursa olsun, sırtını sağlama alır. Bir yere yaslanır.
Şapkasız çıkmaz. Kulübünün logosunu hep başının üstünde taşır.
"Koy götüne rahvan gitsin" pisikolojisindedir. Takmaz kafasına birşey.
Anı yaşar, tadını çıkartır.
Keyiften içer, kederden değil.
Her daim güler yüzü, somurtmaz.

(Konu mankeni: Cihan Ildırı Fotoğraf: Özgür Baydar)

Cihan abii Seviyoruz seni...

Cihan Abi yılın pozu:))

Sokaklarda rakıya buz ararken...:))

İçimiz ısındı yaaa:alkış::alkış::alkış:
yaz gelsede gitsek yaa:mutlumotorcu::mutlumotorcu:

Arkadaşlar yukarıdaki ürünü paylaşayım çünkü ben tek başına yutamadım.:]
A101 marketlerinin üretmiş olduğu KEKSPIR marka 200 gramlık baton kek'ten size bir parça sunuyorum(ama yemeğe kalkmayın dişinizi kırabilirsiniz)
Bu ürünü pazartesi günü A101 marketinden aldık ve salı günü yemek için açtığımızda içinde resimde görülen parça taban ölçüsü 2*2 cm ve toplam büyüklüğü 2*4 cm kadar olan büyük ihtimalle üretim bandında palet olarak adlandırılan bir parça çıktı.
tabi yemek imkansız azcık sert bir parça :]
yukarıda size gösterdiğim resmi aynen A101 marketlerinin mail adresine gönderdim (pakette üretici yazmıyor sadece A101 in malı olduğu belirtiliyor)
Ancak bu zamana kadar ne aradım ne soruldum bir özür maili bile göndermediler.
Şimdi sizlere tavsiyem aldığınız ürünü yemeden önce mutlaka 3-5 parçaya ayırın ve önce içine bakın sonra yiyin. Yoksa alimallah çıkarırken zorlanabilirsiniz:P
Kıyma,salam,sucuk,köfteye neler karıştırıyorlar allahbilir. :kötü:
Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim yanıt yoksa bilinçli bir tüketici olarak bu resmi gıda tarım'a da göndereceğim. Ama malum söz it iti ısırmazmış...
Geçtiler fakat bana fenalık geldi :hö:
http://videolar.bugun.com.tr/derinden-bi...deo-216306
2012 yılının sonundayız.
Kıyamet kopmazsa, seneye 2013
Geçen yıl ise 2011 di.
Neye göre. Milat, yani İsa'nın doğumuna göre.
Bundan 2013 yıl öncesi için Milattan önce diyoruz.
Neye göre? İsa'nın doğumuna göre.
SORU: İsanın doğumundan önce yaşayan biri için yıl kaçtı?
Cevap kesinlikle milattan önce bilmem kaç değil. Çünkü daha milat tanımı yapılmamış.
Haydi bakalım, bu soruya forumdan cevap çıkacakmı?
GMK kankaları,
Eğer bugün kıyamet koparsa, size hakkımı helel ediyorum :P
Eğer bu gün kıyamet kopmazsa, Mayaların madara olduğu, karizmanın yerlere düştüğü gündür.
GMK waffle sever, peki ne kadar hızlı hazırlayabilir. :]
http://www.buguncocuk.com/Oyunlar/20087-...oyunu.aspx
Evet biraz geç oldu ama yinede paylaşmak istedim.. Biraz üşengeçlikten, birazda unutkanlıktan :] yazın son sıcaklarını yaşadığımız Ağustos günlerinde bisekletlerle gittiğimiz ve 2 gün kamp yaptığımız Çınarcık gezimizi paylaşmak istiyorum..
Hadi mi? Hadi! yahu olur mu? olur şeklinde, ufak bi plan yaptık. Yanlış hatırlamıyorsam da bir hafta sonra 21 Agustos Salı gunu, Darıca'dan sabah 10 gibi yola çıktık.
ROTAMIZ;

Eskihisar yokusunda yakıcı sıcağa maruz kalarak, ama bir o kadarda serinletici rüzgarın yüzümüze çarpması eşliğinde pedal çevirmeden Eskihisar Feribot iskelesinde kendimizi bulduk.
Karsıya geçtiğimizde ise Yalova merkeze kadar herşey gayet normaldi.. (Yani; arada ufak tefek sayabilecegim zincir kopmaları, sonrasında biraz tamir vb. olayları saymassak :] )
Esas bizi zorlayacak olan kısımlara saat 15:00 gibi varmıştık, Çınarcık tabelasını merkezde gördükten sonra dağ yollarıdır vb. kısımları baya bi zor atlattık diyebilirim. Sonrasında lastik patlatmamız, bizi Çınarcıga varmadan önceki son 4-5 km'lik kısmı yürüyerek geçirmemizi sağlasada akşam karanlığı çökmeden çadırlarımızı kurduk diyebilirim. Özellikle çınarcığa hoşgeldiniz tabelasından sonraki yokuş ise yine yorgunlugu bir nebze olsun azaltmak adına son derece şahaneydi!!
Her neyse ertesi gün deniz, kum, güneş derken vakiti geçirdik. Akşam vakti ise yine kampta hoş sohbet muhabbet, ateş, mangal vb. öğelerle geçirdik. :] Çınarcıkta 2. gün ise saat 14:00 gibi turyola bineriz ve kadıköyde oluruz diye düşünmüştük, ama biraz gençliğin verdiği rahatlıkla bir güzel vapuru kaçırdık. Neyseki diğer sefer için fazlasıyla vakit vardı ve saat 18:00 vapuruna binmeyi başardık. Kalabalıgı anlatmama, "bu bisiklerle niye geldiniz, nedir?" diyen insanları söylememe gerek yoktur umarım.
Vee en sonunda kadıköydeyiz. Kadıköy'de de lastik patlatsakta artık sorun yoktu, nedense bildigimiz yerler her turlu hallederiz şeklinde dusunduk ve öylede oldu. Akşam saat 21:00 sularında Bağdat caddesi, sonrasında sahil yolu ve Pendik'ten sonra e-5'e çıktık.
En son olarak ta kendimizi Darıca'da bulduk, sanırım saat gece yarısını çoktan geçmişti.
Çınarcık gezmesi sonrasında tatlı bir yorgunluk almıştı ama herşey için değmişti diyebilirim.
Toplamda 120 km den fazla pedalladık. Yani aşağı yukarı.
Dinlenmek, bir çay içmek için durdugumuz yerlerde birçok insanla sohbet ettik vs.
Sanırım toplamda 3 kez lastik patlattık ve 5 km civarında yorulan bisikletleri biz taşıdık :]
İçimden geldiği gibi yazdım. Simdide o geziden kalma birkaç fotoo...
Okudugunuz içinde teşekkürlerimi sunar, bir diğerki bisiklet turunu gecikmeli atmamak ümidiyle, hoşcakalın.. :]

Türkiye Motosiklet Federasyonu, çocuklara yönelik motosiklet eğitimlerine devam ediyor. Hatay, Adana, Mersin ve Antalya’da gençler motosikletle tanışacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin serbest zamanlarını sportif açıdan doldurarak zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amaçlı proje kapsamında Hatay, Adana, Mersin ve Antalya’daki Gençlik Merkezleri’nde çocuklara motosiklet eğitimleri verecek. Daha önce Hakkari, Van, Malatya, Elazığ, İzmir ve İstanbul gibi illerde yapılan temel motosiklet sürüş eğitimlerinin aynısı, 16-27 Kasım 2012 tarihleri arasında sırasıyla Hatay, Adana, Mersin ve Antalya’da verilecek. Motosiklet eğitimleri 16 Kasım Cuma günü Hatay Gençlik Merkezi’nde başlayacak.
TMF eğitmenleri tarafından verilecek eğitimlerden, 07-15 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz faydalanacak. Motosikletle ilgili genel teknik bilgiler alacak kız ve erkek çocuklar, pratik eğitimlerini de özel olarak kurulacak alanlarda yapacak.