Son Aktiviteler

Forum İstatistikleri
  • Toplam Yorumlar:77,037
  • Toplam Konular:4,172
  • Toplam Üyeler:1,635
  • Son Üye:Rukiye Ünal

Yazar: Cihan
11-15-2012, 04:21 PM
Forum: Genel Muhabbet
- Yorumlar (24)

Arkadaşlar bir süredir ne yazabildim nede aranıza katılabildim kusura kalmayın. Tabi birazda keyfim yoktu motoruma binemediğim için. Uzun bir süredir zaten var olan bel rahatsızlığım yine nüksetti ve bu sefer fena vurdu diyebilirim. Gebzede bir özel hatteneye gittim ve MR ile ne nedir ortaya çıktı. Şimdilik ameliyat gerektirmeyen bir fıtıkcığım varmış. Ayrıca bir iki omurda da kireçlenme vs. Yani yaşlılık ve hareketsizlik spor yapmamanın belirtileri. Tabi birde motosiklete binmek olayı tekrar tetikledi sanırım. Özetle 15 günlük bir fizik tedavi göreceğim ve tabi fizik hareketler falan sanırım biraz şifa bulacağım. Doktora dedim motordan vazgeçmem diye. Oda ne halin varsa gör dedi. :]

Size bir açıklama yapma sorumluluğumdan dolayı yazayım dedim. Şu anda hala ilaçlarla tedavim var en kısa sürede aranızda olacağım merak etmeyin.
:çiçek:

Alın buda fıtığımın hatıra fotoğrafı

Tamekranyakalama15112012180633bmp.jpg

Bu konuyu yazdır

Yazar: VeYSeL
11-15-2012, 03:45 PM
Forum: Arıyorum
- Yorumlar (3)

Arkadaşlar geçen akşam üyemiz İrşadi abimiz bir arkadaşı vasıtasıyla Almanya'dan parça ve ürün tedarik edebileceğimizden bahsetti ilgilenen arkaşlar olursa İrşadi abiyle temasa geçebilirler :tamam:

Bu konuyu yazdır

Yazar: MehmetK
11-13-2012, 03:08 PM
- Yorumlar (2)

Bugün (salı) öğlen yemeğinde Veysel ile bir kaçamak yaptık ve Körfez'e doktorumuz Metin'nin yanına gittik.

Hava, tam yol havasıydı.
Saat 12:00 da Metin'nin yanında olmamız gerekirken, Veysel 11:40' da hala benim yanımdaydı.
Buna rağmen biz 12:00 da Metin'nin yanında olmayı başardık.
Yol ve hava o kadar güzel di ki, dönüşte Gebze'de hiç durmayıp, trakyaya doğru kopasımız geldi.

Öğlen yemeği için bizi iki teyzenin işlettiği harika bir cağ kebapçısına götürdü.
Türk Choper Kocaeli'nden başkan Çağatay ve 10 dostumuz ile birlikte güzel bir yemek yedik.

Doktor yine bize hesap ödetmedi.
Cağ döner harikaydı. Bir daha gidilecek.
Döner ziyafeti için teşekkürler Doktorum.

Bu konuyu yazdır

Yazar: Ateymur
11-13-2012, 06:15 AM
Forum: Satıyorum
- Yorumlar (9)

Sevgili GMK'lı dostlarım.
Motorumu satıyorum detaylar ekli linktedir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...146/detay/[/font]

Bu konuyu yazdır

Yazar: sepi
11-08-2012, 06:45 PM
- Yorumlar (3)

Peki, marketinizde yumurtalar soğutucuda mı yoksa açıkta mı istiflenerek satılıyor?
İlgili tebliğe göre yumurtalar satış noktalarında +4 ile +12 dereceler arasında muhafaza edilmek zorunda.
Görebildiğim kadarıyla Gebze ve Darıca'da marketlerde yumurtalar soğutucularda muhafaza edilerek satılmıyor, böylelikle yumurtalar bayatlatılıyor ve son kullanım tarihleri geçerliliğini kaybediyor.
Ben Tarım Müdürlüğü ve Gebze, Darıca Zabıta Müdürlükleri'ne marketleri yazılı olarak bildirmeye başladım. (Asıl görev ve yetki Tarım Müdürlüğü'nün)
Lütfen sizler de destek olunuz.
Sizin (ve çevrenizdeki) marketinizde de yumurtalar soğutucularda muhafaza edilmiyor ise şu adreslere eposta yollayarak mağazanın açık adını ve adresini bildiriniz:
alo174@tarim.gov.tr
zabita@gebze.bel.tr
beyazmasa@darica.bel.tr
Ayrıca sikayetimvar.com sitesinde 1440098 no.lu şikayete de destek olabilirsiniz.
Teşekkür ve saygı ile..

Bu konuyu yazdır

Yazar: GsrEra
11-08-2012, 08:25 AM
- Yorumlar (20)

Hürriyet'te Ayşe Arman'ın yazısını okurken sizinle paylaşmak istedim.

Gamze Lösemiyle mücadele eden bir anne. Yapılabilecek en ufak birşey onu mutlu etmeye değer.Kendisi ASM Gebze hastanesinde tedavi görüyor. En çokta uzun süredir göremediği oğlunu özlüyor.

Maddi yardımdan çok manevi yardıma ihtiyacı var.

GMK olarak ne yapabiliriz bilmiyorum ama bir çiçek bile göndersek onu hayata bağlayacak ufakta olsa birşey yapmış oluruz.

Fikirleri alalım.

http://atakan310309.wordpress.com/

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21874398.asp

Bu konuyu yazdır

Yazar: VeYSeL
11-07-2012, 06:31 AM
- Yorumlar (5)

sabah.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atatürk'ün 74. ölüm yıl dönümü anma törenleri kapsamında, emniyet tedbirlerinin kontrolü ve tören hazırlıklarının tamamlana bilmesi için Anıtkabir, 9 Kasım 2012 tarihinde saat 14.00'dan, 10 Kasım 2012 tarihinde 10.00'a kadar ziyarete kapatılacak.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan duyuruda, Atatürk'ün 74. Ölüm Yıldönümü anma törenleri kapsamında 10 Kasım 2012 Cumartesi günü Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında "Çelenk Sunma Töreni icra edileceğinden, emniyet tedbirlerinin kontrolü ve tören hazırlıklarının yapılabilmesi maksadıyla, Anıtkabir'in 9 Kasım 2012 Cuma günü saat 14.00'dan, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 10.00'a kadar ziyarete kapatılacağı bildirildi.

:O

Bu konuyu yazdır

Yazar: MuratS
11-06-2012, 02:20 PM
- Yorum Yok

vodka

beer

whisky

Bu konuyu yazdır

Yazar: MuratD
11-06-2012, 01:38 PM
- Yorum Yok

Şeref madalyalı komutanlarımızı hapse attıran ,
aydınları yargılattıran ,
idam cezasından kurtulup ömür boyu hapse mahkum olan ,
pkk'lı köpeklerin 2 numaralı ismi bugün ergenekon gizli tanığı..

şemdin sakık..

Terör örgütü PKK’nın iki numaralı adamı Şemdin Sakık ile kardeşi Arif Sakık,
13 Nisan 1998 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığının "Yarasa Operasyonu" ile yakalanıp,
Türkiye’ye getirildi. 20 Mayıs 1999’da Sakık ile kardeşi, ölüm cezasına çarptırıldılar.
İdam cezasının kaldırılmasıyla Sakık ömür boyu hapse mahkum edildi.

Başka hiçbir yorum yapamıyorum, ülkemizi alamayacaksınız...

Bu konuyu yazdır