-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 953 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,590 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,140 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,980 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 819 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 91,025 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,291 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,502 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,112 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,073
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
Arkadaşlar kullandığım ve herkese tavsiye ettiğim http://photobucket.com/ foto paylaşım sitesi çoklu fotoğraf yüklemeleri için bir masa üstü programı geliştirmiş ve sitede paylaşmış. Ben çok beğendim,
Kısaca ne işe yarar derseniz, siteye girmeye gerek kalmadan sizin seçtiğiniz bir klasör içine ne atarsan otomatik siteye gönderiyor. :alkış:

Kulübümüzdeki arkadaşlarımızdan biri TSE'ye yazı yazarak motosikletlerin arka çantalarının uygunluğunu,proje çizdirip ruhsata işletilmesi hususunu sormuştur.TSE'den gelen cevap bizleri rahatlatacak yönde olmuştur.Aşağıda yazının fotosunu koyuyorum.Şimdilik önlem olarak bu yazının bir çıktısını alarak yanımızda taşıyalım.Çantalardan dolayı ceza kesmek isteyen ters bir memur çıkarsa gösterir aydınlatırız.Yine de illa ceza keseceğim diye tutturursa bu cezaya muhalefet ettiğinizi,itirazda bulunacağınızı bildirin.Unutmayın bu şekilde açılmış olan trafik mahkemelerini kazandığınız zaman mahkeme masrafları cezayı kesen memurdan tahsil edilmektedir.Bu onu korkutur ve vaz geçmesini sağlar.Ayrıca TSE'den gelen cevap yazısını hepimiz tek tek EGM'in '' bhim@egm.gov.tr '' mail adresine göndererek ticari olarak kullanılmayan,fabrikasyon çantaların ilgili genelge kapsamına girip girmeyecekleri hakkında görüş almalarınını sağlamaya çalışalım.
Mali Müşavirlik Firmasında çalışacak, Luca Programa Hakim Muhasebe Elemanı Aranıyor.
Müracaat : www.YaseminOkatan.com
Arkadaşlar minik bir bilgilendirme yapmak istedim,
Annem bildiğiniz üzere Mali Müşavir , şimdi de dört ortak birleşerek Mali Müşavirlik ve Denetim hizmeti veriyorlar.
Danışmak istediğiniz bir şey olursa www.YaseminOkatan.com adresinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Luca programına hakim bir eleman ihtiyaçları var.
İlgilenen arkadaşlar müracaat edebilir.
Allah rahmet eylesin...
Kaskı olsa belkide kurtulurdu..
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/10/11...n-aci-sonu
Sonunda Egzozuma kavuştum. :]
ÖNCESİ :
SONRASI:
:huhu:
Etfafta bir fazer kokusu var sanki :utan:
Klasik olarak Denizli göletinden başlayan arazi gezimizde bu kez değişiklik yaparak keşif yapma kararı aldık ve gene eski güzergaha bağlanan mükemmel bir arazi güzergahı keşfettik.. İyikide bunu yapmışımız çünki köylerden Behlül arkadaşımıza bu güzergah üzerinde rastladık..
"Başkan sana çok selamı var" :]
İşte birkaç kare..

iyi aksamlar arkadaşlar.
scooter sonrasında aldığım cbf600 de alışık olmadığım zincir yağlama konusunda biraz bilgi ve yardım istiyorum sizlerden.
berner'in sıvı gres yağını kullandım bu güne kadar ama motorda sıçramadık yer bırakmıyor meret :))
kullanan arkadaşlar marka ve tavsiye yazabilirlerse sevinirim.
Saygılarımla Serkan YER...