-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 952 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,571 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,133 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,960 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 811 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 90,865 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,270 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,493 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,095 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,064
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
Jinlun JL250 Marauder model motorumu satıyorum.
2005 model
11800 km de
Vergisi harcı borcu yok bakımlı. Km tamamı uzun yolda yapıldı.
Adnan TEYMUR 05325744434
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...481/detay/

Aydın, Orman İşletme Müdürlüğü'nde gece bekçisi olarak 27 yıl çalıştıktan sonra emekli olduğunu belirterek, bu süre içinde bir atölyede motor tamirciliği yaptığını söyledi.
Emekli olduktan sonra evinin alt katında bir iş yeri açarak tamircilik yapmaya devam ettiğini anlatan Aydın, motosikletlere olan merakı nedeniyle yaklaşık 5 yıl önce Düzce'deki bir meslektaşının kapısını çaldığını kaydetti.
Meslektaşından 1800 liraya Rus malı 1991 model “Ural” marka sepetli motosiklet aldığını dile getiren Aydın, sözlerine şöyle devam etti:
“Motosikleti aldıktan sonra Düzce'ye gittim. Giderken 30 liralık benzin aldım ve yakıt bitince yolda kaldım. Daha sonra tekrar aldığım 30 liralık yakıtla Düzce'ye kadar gidebildim. Motosikletim 10 liralık yakıtla en fazla 2-3 kilometre gidiyordu. Çok fazla yakıt harcıyordu ve benim o kadar benzin alacak param yoktu. Bunun için çözüm aramaya başladım. En son olarak motosikletin motorunu değiştirmeye karar verdim.”
Bunun üzerine satın aldığı “Murat 124” marka otomobilin motorunu motosikletine taktığını kaydeden Aydın, “Şu an motosikletim bir otomobil gibi çalışıyor. Motosiklete birde LPG otogaz sistemi taktırdım. Mudurnu-Abant arasındaki yaklaşık 50 kilometrelik mesafede 10 liralık yakıt harcıyor. Motosikletim 5 kişiyi çok rahat bir şekilde taşıyabiliyor. Dağ taş demeden rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Yakıt azalınca cebimde rahatladı bende” diye konuştu.
Alıntı : hürriyet
Aşağıda kırmızı renkli kan gruplarından kendi kan grubunuzu seçerek karşısında hangi gruplardan kan alabileceğinizi görebilirsiniz.
O+ O- O+
O- O-
A+ A+ A- O+ O-
A- A- O-
B+ B+ B- O- O+
B- B- O-
AB+ Tüm kan grupları
AB- A- B- O- AB-
Fakat dikkat edeceğimiz şeylerde var.
1- Son altı ay içinde geçirilmiş bir hepatit varsa.
2- Hepatit B ve C taşıyıcıysanız.
3- Kronik, böbrek, karaciğer kalp şeker hastalığınız varsa.
4- AIDS, frengi gibi hastalık taşıyıcıysanız. Uyuşturucu kullananlar.
5- Kısa süre önce aşı olanlar. Grip, kolera, tifüs, zatürre vs. aşıları.
6- Kan hastalıkları yada kanser olanlar ile ciddi kansız kişiler.
Kan vermemeli ve almaya çalışan görevliye kendi durumunu mutlaka belirtmelidir.
hastası olduğum redbull romaniacs bu senede start almış bulunuyor.16-20 temmuz tarihlerinde yapılacak yarışta 5 Türk sürücümüzün olması ayrıca heyecan verici.Kendilerine başarılar dilerim
Kaan Tuna 307 TUR
Tayfun Canli 319 TUR
Burak Oydemir 325 TUR
Ismail özgül 329 TUR
Okan Temiz 331 TUR
http://www.redbullromaniacs.com/for-ride...-profiles/
Bu pazar sıcak havaya rağmen yola çıktık. Rotamız Yuvacık barajı ve çevresiydi. Alabalık hayaliyle yola çıktık fakat orada yemek nasip olmadı. Yollar kaymak asvalt bol viraj manzara güzel fakat çok kalabalıktı ve o kadar kalabalıktıki biz ne oturabildik nede zaten otursak keyif alacaktık. Kusura bakmasınlar fakat bazıları işin b...unu çıkarıyor. Don peştemalle suya girenlermi arasın, bulaşığını çamaşırını derede yıkayanamı herpsinden var. Sanki Hindistandayız ve ganj nehri kenarı burası. Biraz dolaştık bakındık ve dağ tebe tırmandık bizde.

Açız ve alabalık hayal oldu. Açtık bir telefon GMK başkanına Herekede yer tavsiyesi aldık. Halit balık rest. gerçekten güzel. Lezzetli ve taze herşey ayrıca hesaplı. Motosikletliyiz diyede ayrıca bir ilgi ve ikramlar aldık.

Sanırım GMK'yı ilgilendiren kareler yukarıda.
Sonracıma dönüşte çok bildik bir başka mekanda kahve çay molası verdik.

Şelale Cafe
:P
FIN
Beyler bu pazar bişeyler yapmak istiyenler var mı.Dolasmak,gezmek v.s varsa eğer toplanıp takılalım beraber veya planlarınız varsa paylasırsanız sevinirim.
düzcede güzeldere şelalesi..oraya giden birkaç tanıdık önerdi kamp ve konaklama imkanı var...şimdiden gideceğim yerlere ekledim bilginize belki gmk ailesi olarak günü birlik gidilebilir...

Berat Kandili (Berâet Kandili), (Arapça: ليلة منتصف شعبان ) İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir. Şaban ayının on dördüncü gününü on beşinci gününe bağlayan gecesi Berat gecesidir.
Berâet, temize çıkma anlamına gelir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Berat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.
Müslümanlar bu geceyi ibadet ve taatle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır. Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:
"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)[kaynak belirtilmeli]
Ayrıca, Berat gecesi, Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfuz'dan dünya semasına toptan indirildiği gecedir.

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor tarafından geçen sene ikincisi gerçekleştirilen ”Art Vespa” üçüncü kez start alıyor.
İlk üretildiği 1946 yılından bugüne kadar kendine özgü klasik çizgilerini korumayı başararak bir tasarım ikonu haline gelen Vespa’lar, Türkiye’nin duayen reklamcılarından oluşan bir jüri eşliğinde yeniden yorumlanıyor. Yepyeni katılımcılar ve renkli tasarımların bir araya geleceği Art Vespa 2011 için başvurular 1 Ağustos 2011 ” 16 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılabilecek.
Ferco Motor, Avrupa ve Güney Afrika’dan sonra Türkiye’de ilki 2009 yılında gerçekleştirilen ”Art Vespa” tasarım yarışmasıyla Vespa tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor. ”Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa’yı” sloganıyla yola çıkan yarışmaya geçtiğimiz yıl 87 kişi toplam 227 tasarım ile katılmıştı. İlk 10”a giren tasarımın Vespa”lar üzerine uyarlanıp sergileneceği Art Vespa 2011′e 1 Ağustos 2011 / 16 Eylül 2011 tarihleri arasında www.fercomotor.com.tr/artvespa adresinden başvurulabilecek.
Bir önceki yıl, Ferco Motor ve GAP mağazaları işbirliğiyle hazırlanan Art Vespa Eco Bag çantalardan elde edilen gelirin AÇEV’e bağışlanmasıyla anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atılan Art Vespa tasarım yarışmasına bu yıl da katılımın yoğun olması bekleniyor.
Önce Tanı Sonra Tasarla
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi katılım için öncelikle Ferco Motor tarafından online ortamda hazırlanan kayıt formunu doldurmak gerekiyor. Sonrasında ise sunulan Vespa LX modellerinden biri seçilerek bilgisayara yükleniyor. ”Önce tanı sonra tasarla” diyen Art Vespa, katılımcıların yaratım sürecini kolaylaştırmak için onları uzman eğitmenler eşliğinde test sürüşüne davet ediyor. Gerisi de tamamen katılımcının yaratıcılığına bırakılıyor.
Birinciye Vespa LX 150
İtalya Piaggio C.S.p.a.’nın uluslararası ekibi ile Türkiye reklam ve tasarım camiasının önde gelen isimleri Atilla Aksoy, Metin Aroyo, Selim Demirdelen, Hakkı Mısırlıoğlu ve Derin Sarıyer”in jüri üyesi olduğu Art Vespa 2011′e yarışmacılar birden fazla tasarımla katılabiliyor. Art Vespa 2011 tasarım yarışmasında 1.ye Vespa LX 150, 2.ye Vespa kask ve Vespa Academy”de eğitim, 3.ye ise Vespa Academy’de eğitim hediye ediliyor.
Art Vespa Jüri üyeleri;
Atilla Aksoy / Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölüm Başkanı, Works Ajans Başkanı
Metin Aroyo / Piramit, Ajans Başkanı / Creative Director
Selim Demirdelen / Yönetmen
Hakkı Mısırlıoğlu / Ultra, Ajans Eş Başkanı / Creative Director
Derin Sarıyer / Mimar, tasarımcı
Faika Ergüder / Publicis Yorum Ajans Başkanı
Özkan Yurdusev / Madebycat Creative Director
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı