Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

07/10/2012 Arazi Gezisi

Klasik olarak Denizli göletinden başlayan arazi gezimizde bu kez değişiklik yaparak keşif yapma kararı aldık ve gene eski güzergaha bağlanan mükemmel bir arazi güzergahı keşfettik.. İyikide bunu yapmışımız çünki köylerden Behlül arkadaşımıza bu güzergah üzerinde rastladık..
"Başkan sana çok selamı var" :]

İşte birkaç kare..
1.jpg
2.jpg
5.jpg
6.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
172.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg

29.jpg
31.jpg
th_hoplama1.jpg
th_hoplama2.jpg
Ara

Yine çok güzel bir havada güzel bir aktivite. Bozuyorum niyetialıcam bir remzi :]
Ara

(10-07-2012, 08:24 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Yine çok güzel bir havada güzel bir aktivite. Bozuyorum niyetialıcam bir remzi :]

Abi sen al motoru gezilerden sonra ben yıkayacam söz :]
Ara

(10-08-2012, 06:17 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(10-07-2012, 08:24 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Yine çok güzel bir havada güzel bir aktivite. Bozuyorum niyetialıcam bir remzi :]

Abi sen al motoru gezilerden sonra ben yıkayacam söz :]

:] Sırf bu taahhüt için remzi alınır cihan abi. kışın çamurlu hallerimizi hatırlarsan..
Ara

Harika fotolar.. Elinize sağlık.. Bu havaları kaçırmamak lazım :tamam:

Behlül ile bir teker döndüremedik yahu :sinirli:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Bayram, yine herşey çok güzel görünüyor.
Yapabileceğimi düşünsem, iki dakika düşünmem.

Sen artık ikametkahını Denizli göleti olarak yaparsın gibime geliyor.
Girip çıkmadığınız yeri kalmadı artık.
Ara

(10-08-2012, 08:23 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bayram, yine herşey çok güzel görünüyor.
Yapabileceğimi düşünsem, iki dakika düşünmem.

Sen artık ikametkahını Denizli göleti olarak yaparsın gibime geliyor.
Girip çıkmadığınız yeri kalmadı artık.

Teşekkür ederim Mehmet abi, herşey çok güzeldi. Mükemmel bi şekilde stres attık doğa ile başbaşaydık ve çok şükür kazasız belasız geri döndük..

Yapabilme meselesine gelince bence senin motor konusundaki deneyimlerin sayesinde hiç zorlanmadan bizimle gelebilirsin hatta önümüze bile geçersin, birde Osman abiyi düşünürsek o bu işi yapıyosa siz rahatlıkla yaparsınız..

Daha köyler bölgesinde bilmediğimiz nice güzel yerler olduğunu düşünüyorum. Köylerden arkadaşlarla krosa çıkmaya başlayınca hepsini keşfedip sizlerle yaplaşacağım.. :çiçek:
Ara

zorla bi kross aldırcanız abi banada : )
Ara

(10-08-2012, 04:02 PM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  zorla bi kross aldırcanız abi banada : )

Büyük bir aksilik olmadığı sürece pişman olmayacağının garantisini verebilirim.. :tamam:
Ara

(10-08-2012, 07:54 PM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(10-08-2012, 04:02 PM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  zorla bi kross aldırcanız abi banada : )

Büyük bir aksilik olmadığı sürece pişman olmayacağının garantisini verebilirim.. :tamam:

Bayram seninle bir konuşalım bu konuyu ben anlamam kroslardan
Ara