05-17-2011, 07:38 AM
(05-16-2011, 06:27 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet hocam sağolun varolun. Kadraja bu kadar çok girebildiğim bir gezi olmamıştı daha önce. Ayrıca gezi raporu dediğin böyle olur işte, tebrikler.
Fotoğraflar enfes. Gerçekten bizde çok zevk aldık, uzun zamandır böyle güzel gezi yapmamıştık.
Bu GMK genç tayfadan bir cacık olmaz. Biz devam edelim. :+1::+1::+1:
Cihan bey, ne demek. Siz sağ olun. Kadraj konusu ben de de hep problem olmuştur. Klasik mantık. "çeken çıkmaz". Böylesi iyi oldu. iki foto meraklısı, iki makine. doğrusu buymuş. Ben de sizin sayenizde hatırı sayılır şekilde çıkmışım.
Gezi raporu konusuna gelince, hakikaten bu işler için zaman gerekiyormuş. bunu öğrendim.
Anlatımda özellikle yol detayına inmeye çalıştım. Amaç, yaptıklarımızı paylaşmak. Fakat bundan ziyade gitmek isteyecek arkadaşlara küçük de olsa yol göstermek, yardımcı olmak.
Sitemiz ve forumumuz, üye sayımızın kat be kat üzerinde misafir tarafından ziyaret ediliyor. Ziyaretçi arkadaşlara küçük de olsa fikir verip yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
Alıntı:ahh mehmet abi maalesef zaman olarak ayarlıyamıyorum geziler için.sizin gibi tecrübeli demiratlılar ile gezmek çok güzel olur eminim..
Murat, Allah'ın günü bitmez. Geziler ise hiç bitmez.
Bir yerlerde denk gelir be... Daha yeni başladık.
(05-16-2011, 09:11 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşallah güzel gezmişsiniz. Sunumda güzel olmuş. Gidemesekte yaşamış gibi oluyor insan.
Teşekkürler Erdem.
"Gidemesekte yaşamış gibi oluyor insan" demen benim için yeter.
Sağ ol.