-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 953 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,579 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,136 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,968 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 815 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 90,964 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,285 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,501 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,106 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,068
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
CBF 600 almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir verebilir
http://motosikletliyasam.wordpress.com/2...ncelemesi/
Geçen toplantıda erdemin eksozlardan sonra eminim bir çok arkadaşımız eksoz araştırmaya başlamıştır. Umarım yardımı dokunur.
Arkadaşlar 9 mart günü canım sıkıldı sabah erkenden çıktım yola,yalova kaplıcalara gittim ordan tabelada yazan sudüşen şelalesini gördüm .Hiç usanmadan gittim ıssız bucaksız bir yerdi, sezonu olmadığı için kimseler yoktu.Epey gittikten sonra şelaleye vardım.Fotograf çekildim çok hoşuma gitti.Resimleri koymak isterdim ama resim ekleme yerini bulamadığım için paylaşamadım.
Daha önce buraya giden arkadaşlar varsa çok güzel yer olduğunu bilirler.
Tüm GMK ailesi ve Kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarım...
24-25 Mart İst.- Bursa- İst. Yol eğitimi. Ayrıntılar OMM sitesinde arkadaşlar.
( TÜKENDİ )
Beden GMK t-shirt'ü bulunmaktadır. Fiyatı 20TL dir.
Almak isteyenlere duyurulur.

T-shirt görseli altta bulunan fotoğrafın sol kısmında görünmektedir.

T-shirtleri isteyen arkadaşlar buraya yazabilir..
T-Shirt İsteyenler (TÜKENDİ)
Kadir TANK (M)
Özgür TEMEL (L)
Hamit İLKADLI (M)
Burak SUVAR (L)
1.ÇANAKKALE MOTOSİKLET FESTİVALİ
17 Mart 2012 Cumartesi, 06:00 - 18 Mart 2012 Pazar, 02:30.. GELİBOLU ÇAMLIK MEVKİİ
17.03.2012-18.03.2012 TARİHLERİNDE ÇANAKKALE MOTOR KULÜBÜ TARAFINDAN TARİHİ YARIMADASI GELİBOLU'DA DOĞA GÜZELLİKLERİNİN ARASINDA FESTİVALİMİZDE SİZLERİDE GÖRMEKTEN KIVANÇ DUYARIZ... FESTİVALİMİZE KATILACAK KULÜBLERİMİZLE VE ŞAHISLARLA BERABER FESTİVAL ALANINDA EĞLENCELİ V...AKİT GEÇİRMEK İÇİN ÇEŞİTLİ KONSERLERİMİZ YARIŞMALARIMIZ OLUCAKTIR. FESTİVALİMİZ ÇANAKKALE'DE İLK OLDUĞU İÇİN TAMAMEN ÜCRETSİZ OLUCAKTIR. YEŞİLLİKLERİN ARASINDA VE DENİZİN İÇİNDE GECE KONSERLERİMİZİ VE GÜNDÜZ YARIŞMALARIMIZI SİZ SAYGI DEĞER MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ İLE EĞLENCELİ VAKİTLER GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUZ...
KONAKLAMAMIZDA TAMAMİ İLE ÇADIR CAMPİNG ALANINDA GECE ATEŞİNDE EĞLENCELİ SOHBETLERLE KONSERLERLE SİZLERE HİZMET VERECEĞİZ
İSTANBUL'DAN GELİCEK OLAN SAYGI DEĞER MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ SABAH SAAT 08:30 DA GELİBOLU'DAKİ KULÜBÜMÜZDE HAZIR BULUNMALARI RİCA OLUNUR.
KULÜP ADRESİMİZ: YAZICIZADE MAH. MEVLEVİHANE SOK. HACI YUSUF ACAR PASAJI NO:12 (EVREŞE KIRAATHANESİ)
İZMİR TARAFINDAN GELİCEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ İSE SAAT 10:00 DA ECEABAT İSKELESİNDE HAZIR BULUNMALARI RİCA OLUNUR...
1 GÜN ÖNCEDEN GELİCEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN GELİBOLU VE ÇANAKKALE'DEKİ OTELLER: www.booking.com/Gelibolu-Otelleri
AYRICA CADIRLARIYLA GELEN MOTOSEVERLERİMİZE ÜCRETSİZ KAMP ALANI BULUNMAKTADIR...
AYRICA ŞEHİTLİK GEZİSİ SIRASINDA ŞEHİTLİĞİN REHBERLİĞİNİ VE TANITIMINI ÇANAKKALE MOTOR KULÜBÜ BAŞKANI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLCEKTİR.
Arkadaşlar CBR 250'mi satıyorum.
GMK'ya öncelik ve fiyat konusunda yardımcı olunur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...009/detay/
viki Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vikipedi, özgür ansiklopedi
Daimler'in ahşaptan yaptığı ilk motosiklet
İlk örnekleri bisikletlere motor takma girişimleriyle ortaya çıkmıştır. 1869 yılında ABD Massachusetts’li Sylvester Roper buhar gücüyle çalışan motosiklet benzeri bir taşıtı geliştirmeye çalışmıştır.
1893 yılında Felix Millet beş silindirli bir motoru bir bisikletin ön tekerleğine takarak bugünkü motosiklete oldukça benzeyen bir taşıt gerçekleştirmiştir.
Başarılı ilk iki tekerlekli motorlu taşıt tasarımını Fransız mucitler Michael ve Eugene Werner gerçekleştirmiştir. Werner kardeşler aracın motorunu, kadronun altına iki teker arasına yerleştirdiler.
O tarihten sonra motosiklet tasarımlarında motor hep aynı yerde kalmıştır.
Üretilen motosikletlerde tip ayrımından çok kullanıcıların tercihleri öne çıkmaktadır. Örneğin hem gezi hem de spor motosikletlerinin özelliklerini tek motosiklette barındırma çabası sonucu üretilen gezi-spor motosikletleri çok fazla motor sever tarafından tercih edilmektedir.
Tabiki bu motosiklette gezi motosikletinin sürüş rahatlığı olmamasının yanında bir spor motosikletteki hız da beklenmemelidir. Sonuç olarak gezi motosikletinden daha iyi performansa sahip olup spor motosikletinden daha iyi sürüş rahatlığı sunan bir motosiklettir.