Son Aktiviteler

Forum İstatistikleri
  • Toplam Yorumlar:77,037
  • Toplam Konular:4,172
  • Toplam Üyeler:1,635
  • Son Üye:Rukiye Ünal

Yazar: Batuhan
12-26-2011, 02:21 PM
Forum: Genel Muhabbet
- Yorumlar (9)

Arkadaşlar bu gün biraz rahatsızolduğum için evdeydim. Gün içerisinde balkondan çektiğim bir fotoğrafı gönderiyorum.

Sizler gibi makinem yok ama cep telefonu da fena çekmiyor :)

https://picasaweb.google.com/basuvar/26A...directlink

Bu konuyu yazdır

Yazar: GsrEra
12-26-2011, 01:12 PM
- Yorumlar (5)

OMM forum haberleri vasıtasıyla haberim olan bir haberi paylaşmak istedim.

Medyanın abarttığına dair görüşler var. Deneme sürüşünde görgü tanıkları artçının ellerinin aşagı dogru düştugunu soylemısler. Durum her ne olursa olsun sonu ölümle sonuçlanan bir kaza.. allah rahmet eylesin . Aşlesine sabırlar versin.

İzmir'de deneme sürüşüne çıktığı motosikletten düşerek hayatını kaybeden Ece Yüzbaşı (20), gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın cenazesi henüz 1.5 yaşındayken trafik kazasında kaybettiği anne ve babasının yanına defnedildi.
Hayalini kurduğu motosikletle çıktığı deneme sürüşünde can veren Ece Yüzbaşı için Menemen ilçesi Mahkeme Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.
Geçtiğimiz perşembe günü akşam saatlerinde İzmir - Manisa yolunda meydana gelen kazada, Ege Üniversitesi Felsefe bölümü 3.'ncü sınıf öğrencisi Ece Yüzbaşı, Serkan Kirtil (29) yönetimindeki 34 HHL 16 plakalı motosikletin arka koltuğundan yola düştü. Ağır yaralanan Ece Yüzbaşı, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı kurtulan Serkan Kirtil ise hastanede tedavi altına alındı.
Kazada her iki gencin de kasklarının takılı olduğu da ortaya çıktı. Ece Yüzbaşı'nın ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan motosikletin sürücüsü Serkan Kirtil, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Artçılı kullanımlara özellikle çok dikkat edelim ve her binmek isteyeni arkamıza almayalım. Alacaksakta öncelikle 5 dakika bile olsa kısa bir eğitim verelim.

Bu konuyu yazdır

Yazar: SEYFO
12-24-2011, 11:46 PM
Forum: Moto Kafe
- Yorumlar (14)

'' sabah'' la ''bırakmak'' kelimeleri geçen bi atasözümü deyim mi ne vardı ?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/64...di/fbshare

Bu konuyu yazdır

Yazar: MuratD
12-24-2011, 04:08 PM
- Yorumlar (4)

Beşiktaş ve Trabzonspor'un da mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi 2. tur ve 3. tur kura çekimi yapıldı.

Beşiktaş, 2. turda Portekiz ekibi Braga ile eşleşti. Siyah beyazlı takım turu geçmesi halinde 3. turda Lazio - Atletico Madrid maçının kazananı ile oynayacak.Atletico Madrid takımında milli futbolcumuz Arda Turan da forma giyiyor.

Trabzonspor ise Hollanda temsilcisi PSV ile eşleşti. Bordo-mavili takım turu geçmesi halinde 3. turda Stoke City - Valencia maçının kazananı ile karşılaşacak. Valencia takımının kadrosunda da bir diğer milli futbolcumuz Mehmet Topal var.

Beşiktaş 2. turda ilk maçını deplasmanda , Trabzonspor ise Avni Aker Stadı'nda oynayacak. Temsilcilerimiz ilk 16'ya kalması halinde ikisi de ilk maçlarında rakipleri ile deplasmanda karşılaşacak..

2. tur ilk maçları 16 Şubat, rövanşları ise 23 Şubat'ta oynayacak. 3. tur maçları ilk maçları 8 Mart, ikinci maçlar ise 15 Mart'ta oynanacak...

2. TUR EŞLEŞMELERİ ŞU ŞEKİLDE

Porto - Manchester City
Ajax - Manchester United
Lokomotiv Moskova - Athletic Bailbao
Salzburg - Metalist Kharkiv
Stoke City - Valencia
Rubin Kazan - Olympiakos
AZ Alkmaar - Anderlecht
Lazio - Atletico Madrid
Steaua Bükreş - Twente
Viktoria Plzen - Schake 04
Wisla Krakow - Standard Liege
Braga - BEŞİKTAŞ (Portekiz temsilcisi geçen yıl UEFA Avrupa Ligi finalinde kendi ülkesinin takımı Porto ile karşılaşmıştı. Kupayı Porto kazanmıştı.)
Udinese - Paok
TRABZONSPOR - PSV
Hannover 96 - Club Brugge
Warşova - Sporting Lizbon

3. TUR EŞLEŞMELERİ ŞU ŞEKİLDE

Salzburg - Metalist Kharkiv maçının galibi / Rubin Kazan - Olympiakos maçının galibi
Warşova - Sporting Lizbon maçının galibi / Porto - Manchester City maçının galibi
Steaua Bükreş - Twente maçının galibi / Viktoria Plzen - Schake 04 maçının galibi
Wisla Krakow - Standard Liege maçının galibi / Hannover 96 - Club Brugge
Stoke City - Valencia maçının galibi / TRABZONSPOR - PSV maçının galibi
AZ Alkmaar - Anderlecht maçının galibi / Udinese - Paok maçının galibi
Lazio - Atletico Madrid maçının galibi / Braga - BEŞİKTAŞ maçının galibi
Ajax - Manchester United maçının galibi / Lokomotiv Moskova - Athletic Bailbao maçının galibi

ve tabiki yeni beste

Bu konuyu yazdır

Yazar: MaRaNtZz
12-23-2011, 03:09 PM
Forum: Moto Kafe
- Yorumlar (5)

65654.jpg

Toprak Razgatlıoğlu, dünyanın en iyileri arasına girmeyi hedefliyor
Motosiklette Türkiye'nin gelecek vaat eden yarışçılarından gösterilen Toprak Razgatlıoğlu'nun hayalleri büyük.

Türkiye'nin uluslararası alanda başarı yakalayan tek motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun, kendisinden sonra yurt dışında başarı elde etmesini beklediği isim olarak bahsettiği Toprak Razgatlıoğlu, amacının dünyanın en iyileri arasına girmek olduğunu söyledi.

Toprak Razgatlıoğlu, babasının motosiklet yarışlarına katılması nedeniyle çok erken yaşta bu spora başladığını aktarırken, ''Babam eskiden çok iyi yarışırdı. Ondan görerek ben de 5-6 yaşında motor sürmeye ve yarışlara girme başladım. Henüz 13 yaşında da ilk pist yarışıma çıktım büyük motorla. Ardından Türkiye Şampiyonası'nda ve Almanya'daki Yamaha Cup'ta yarışlara çıkarak tecrübe kazandım. Kendimi sürekli geliştirmek için çaba harcıyorum. Önümdeki bir kaç yıl hedeflerime ulaşabilme yolunda büyük önem taşıyor'' diye konuştu.

''BEKLENTİLERİN FARKINDAYIM''
Şu an 16 yaşında olan Toprak Razgatlıoğlu, bu sporda kendisinin iyi yerlere geleceğine inanan insanlar bulunduğunu aktarırken, ''Beklentilerin farkındayım. Yaşımın genç olması ve sürekli gelişim göstermem nedeniyle gelecekte önemli noktalara ulaşabileceğim düşünülüyor. Ben de bunu gerçekleştirmek için var gücümle çalışacağım. Benimle ilgili çeşitli planlamalar yapılıyor'' ifadelerini kullandı.

''KENAN AĞABEYİN AÇTIĞI YOL, BENİM İÇİN AVANTAJ''
Motosiklet sporundaki idol isminin Kenan Sofuoğlu olduğunu aktaran ve kendisinden büyük destek gördüğünü dile getiren Toprak, önünde takip edeceği bir yol bulunduğunu vurguladı.

''Kenan ağabeyin açtığı yoldan gidecek olmak benim için çok büyük avantaj'' diyen Toprak, ''O büyük zorlukları, sıkıntıları aşarak, önemli bireysel çabalar göstererek bugünkü konumuna geldi. Bugün ise o bizim gibi genç Türk sporcular için bir referans. Motosiklet Federasyonu da çok güçlendi. Önemli destekler sağlayabiliyor. Şu an çok şanslıyım. Bir dünya şampiyonunun arkasından gidiyorum'' şeklinde konuştu.

''HEDEFİM MOTOGP''
Toprak, motosiklet sporuyla uğraşan her genç isim gibi en büyük hedefinin MotoGP'de yer almak olduğunu aktardı.

Kendisinin Kenan Sofuoğlu gibi yurt dışında önemli organizasyonlarda yarışmak, yavaş yavaş hedefleri doğrultusunda ilerlemek istediğini anlatan Toprak, ''MotoGP'de yarışmak ve orada şampiyonluk yaşamak en büyük hedefim. Önümdeki 3-4 yıl içinde de bu hedeflerime ulaşmak istiyorum. Çok alışmam ve kendimi geliştirmem gerektiğinin de farkındayım'' dedi.

Toprak ayrıca, Kenan Sofuoğlu'nun ardından yurt dışında beğendiği sporcular olarak da ünlü motosikletçiler, Valentino Rossi ve Casey Stoner'ı gösterdi.
Kaynak: Ntvspor

Bu konuyu yazdır

Yazar: MaRaNtZz
12-23-2011, 03:00 PM
Forum: Arıyorum
- Yorumlar (13)

Arkadaşlar Selam;

2007 üstü GSXR 1000 veya CBR 1000 RR olan arkadaşlar lütfen bilgi iletirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. :çiçek:

Bu konuyu yazdır

Yazar: Buraq
12-22-2011, 12:23 PM
Forum: Satıyorum
- Yorumlar (37)

Arkadaslar,

Makinemi satiyorum. Bilgilerinize.. Aranizda olacagim. Baski bi motor dusunuyorum.

BMW F 650 GS SATILIK

Sevgiler,

Burak

Bu konuyu yazdır

Yazar: GsrEra
12-22-2011, 10:16 AM
- Yorumlar (18)

7 Aralık'ta Fransa meclisi yasalar komisyonunda kabul edilen teklifin, başkanlık divanında hükümetin de itiraz etmemesi üzerine resmen gündeme alınması kararlaştırılmıştı. Yasa teklifinde, ''Fransız yasaları tarafından tanınan soykırımların reddi, bir yıl ve 45 bin avro para cezasına çarptırılır'' ifadesi yer alıyor. Fransa parlamentosu, 29 Ocak 2001 tarihinde, ''Fransa, 1915 yılındaki Ermeni soykırımını tanır'' ifadesiyle kaleme alınan bir yasayı onaylamıştı.

Fransa meclisi, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddinin suç sayılmasını öngören bir yasa teklifini 2006 yılında onaylamıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, bu teklifin senatoya gelmesini engellediği için teklif yasalaşmamıştı. Fransa'daki Sosyalistler, bu yasa teklifini Mayıs ayında senato gündemine getirmiş, ancak ezici bir çoğunlukla teklifin oylanma önerisi reddedilmişti.

Genel kurulda ilk olarak, yasa teklifini kaleme alan, iktidardaki Halk Hareketi Birliği (UMP) Marsilya milletvekili Valerie Boyer söz aldı. Boyer konuşmasında, ''yasa teklifine tepki olarak Türkiye'nin diplomatik tehditlerinin kabul edilemez olduğunu'' söyledi. Fransız milletvekili, Türkiye'nin ekonomik yaptırım tehditlerinin Dünya Ticaret Örgütü ve AB kurallarına aykırı olduğunu iddia etti. ''Fransız iş adamları, Türkiye'nin tehditlerine boyun eğmesin'' diyen Boyer, yasa teklifinin Türkiye'yi hedef almadığını ve AB uyum yasaları gereğiyle de gerekli olduğunu iddia etti. Fransız vekil, "Bazı ülkeler 1915 olaylarını inkar ederek suç işlediler. Cezasız kaldılar. 1914 yılındaki Ermenilerin üçte ikisi ya tehcir edildi ya da katledildi. Sizden destek bekliyorum" ifadesini kullandı.

Ben şahsıma fransız malları tüketimini kapattım.
Çoğu malzemenin üstünde Made in France yazmasada Barkod kodlarından Fransız Menşei'li olup olmadığı biliniyor.

Barkod ilk 4 hanesi 30 ile 37 arasinda bir rakamla baslayan urunler direk Fransa'dan ithal edilmis demektir.

Bu konuyu yazdır