-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 952 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,571 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,132 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,960 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 811 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 90,862 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,267 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,491 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,094 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,064
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
Sabah erken saatte oylarımızı verip sevgili artçımla yola çıktık. Motosiklete bindik yağmur başladı fakat "dönen öyle böyle olsun" dedik ve devam ettik. Neyseki daha İstanbulu terketmeden dindi yağmurumuz.
Arkadaşlar bu bölgeye daha önce Twisterle gitmiştim fakat içeri yollara motorla girmeye cesaret edememiştim. E şimdi endurolandıkya hakkını verelim dedik ve girdik iç yollara. Valla değdi çok eğlendik ve enduronun zevkine bir kere daha vardık.
GMK'lı olarak her önümüze gelen gıt gıt yerlerinde durup ne varsa tadına baktık yada bişiler içtik.

Bölgenin kadim sakinlerinden biri ile yolum kesişti ve ortam gerildi biraz. Kim kime yol verecekti. Sonunda yaşına hürmeten ben çekiliyorum.

Bu arkadaşlada iskele konusunda inatlaştık ve biz kazandık.

Evett evett yarın seçim günüdür arkadalar... yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar sanırım forumda fotoğrafa meraklı arkadaşlarımız çok var.
Tamamen amatör bir ruhla yönetimini benim yaptığım Gebzeli fotoğraf severler için açtığım Gebze Fotoğraf Kulübü Facebook sayfasının bilgisini vermek isterim.
Sayfanın içeriği bazen fotoğraf yarışmalarının bilgisini verir,bazen sonuçlarını bildirir,fotoğraf ve fotoğrafçılık hakkında ulaşabildiği bilgi ve video paylaşımları yapılır,estetik değeri olduğu düşünülen fotoğrafların paylaşımını yapar.
Gebze Fotoğraf Kulübü Sayfasının duvarı herkese ve hakaret içermeyen her türlü yoruma açıktır.
Gebze Fotoğraf Kulübü Sayfası kesinlikle reklam amaçlı açılmamıştır ve maddi çıkar gözetmemektedir.
Sayfa yönetimi için benden daha aktif olabilecek fotoğrafa meraklı,yönetim için hevesli bir yada iki kişiyi yönetici olarak atayabilirim.
bana kadirtank@gmail.com dan ulaşabilirsiniz
Toplantılarına benimde katıldığım GEFSAD (Gebze Fotoğraf Sanatı Derneği ) Facebook grup sayfasının bilgisini vermeden de geçmeyeyim. Buraya da bir bakın derim.
GEFSAD http://www.facebook.com/group.php?gid=53136264192
Gebze Fotoğraf Kulübü http://www.facebook.com/GebzeFotografKulubu
Pazar günü Barış ve Serpil düğün öncesi bazı eksikleri gidermek için alış verişe çıktılar.. bende onlara lojistik pisikolojik destek için yanlarındaydım :]
İşler bitince vurduk kendimizi yollara..
Uzunca rapor hazırlamaya vaktim olmadığı için sadece fotoğrafları yayınlıyorum.. :çiçek:
:kalp:

Arkadaşlar az önce TV'de "zor yollar" diye bir program izledim. Enteresan zor parkurlar ve 4x4 lerle adamlar geziyorlar. Ilgaz dağları doruğu olan büyük hacat denen bir tepeye tırmanış yaptılar. Orada bir milli parkda var. Kamp falanda yapıldı. Yollar ve şartlar yer yer zor gerçekten gerçi 4x4'ün geçtiği yerden bir enduro rahatça geçer. Sadece onların üstü başı temiz kalıyor. Maceracı tarafım debreşti. Yıllar önce Kastamonuya giderken o dağları uzaktan görmüştüm. O tepeye bir GMK bayrağı diksek havamız olmazmı?
Safranboluyada uğranır ve bir gece konaklanılır.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s...,5.625&z=8

Daha önce giden bir grup.
Foto
Ne kadar yakıyor acaba :]
http://www.youtube.com/watch?v=6ratfuML9QA
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir sizi izliyorum. Uzun yıllardır motor ehliyetim var fakat motor almak yeni nasip oldu (eğer gelirse). Honda'dan GS1 ve GS2 eğitimi aldım ve yeni çıkan CBR 250R aldım. Aldım almasına ama sanırım gemiden gelip gümrük işlemlerinden sonra bana gelmesi 3 haftayı bulacak. Toplantılarınızdan haberdar oluyorum ama arabamla katılmak istemedim. :)
Neyse size danışmak istediğim şudur; motorum gelmedi ve şimdi gözüm NT700 V Deauville ye kayıyor. 250 kg ağırlığıyla 180boy ve 95 kilo olan benim için çok mu ağır olur acaba ? Temiz bir ikinci el buldum. Aslında cevabı biliyorum "kardeşim ne işin var, önce 250cc'ye biraz bin" diyenler var.
Deauville'in uysal ve dengeli bir motor olduğunu okudum. Tecrübelerinize dayanarak, tecrübesiz beni bilgilendirirseniz en kısa zamanda aranızda olmaktan memnuniyet duyacağım.
Sevgiler,
Batuhan(34)/Darıca