-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 953 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,584 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,139 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,977 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 818 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 91,011 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,291 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,502 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,112 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,073
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal

Arkadaslar Asagıda verdıgım link dekı videoyu ızlemenızı sıddetle tavsıye ederım..hatta rıca ederım..bi video ıcın baslıkmı acılır demeyın ızleyın sadece:alkış:
http://www.youtube.com/watch?v=vksdBSVAM6g
Gercek bır hıkayeden alınmadır...
- İlk sahibinden
- Temiz dikkatle özenle kullanılmış,
- Motordan düşürülmemiş, üzerine oturulmamış,
- Tüm aksamları aktif olarak çalışan,
- Üstün İtalyan tasarımı CERRUTI marka...
pırays = 1.000 €
Mantıklı takas teklifleri değerlendirilecektir...

Çok sevdiğim bir dizi animasyondur kendisi.
Fransız yapımı, seri partları ve dvd leri mevcuttur.
Görüntü ve ses efektleri muhteşemdir.
MINUSCULE
Arkadaslar v-strom 650 icin yan canta ve baglantı demırı arıyorum satan yada etrafında satmaya karar veren bırılerı olursa bana ulassın bı zahmet yada numarasını yazsın..tesekkurler:anlaştık:
Cumartesi komutan ile sabah 06 da başlayan bolu maceramız 633 km katettikten sonra sağ salim eve varmamızla bitti.
Bolu içerisinde ön lastiği patlatmama rağmen yaklaşık 1 dk içinde köpük ile tamir ettim.Komutan dönüş yolunda sağ grenaj sağ sinyal ve kaskının sol vidasını düşürmeyi başardı.

[/align]
Bearceste simitle kahvaltı

bolu duble ekmek döner

gölcük. kırmızı başlıklı ramazan

hobaa

çeşme güzeli

tabela mania

dal dal kiraz

köy

dağ çileği

yayla

1975 ktm480

orman kesimi

manzara inanılmaz

Kim polis kim hırsız onuda bilemez olduk.
Eşkıyalar, TEM otoyolunda sahte polis kılığında ortaya çıktı. Siren taktıkları araçla bir işadamını durduran çete üyeleri sözde uyuşturucu araması yaptı. Silah zoruyla yere yatırdıkları işadamını soyan çete lüks aracı da alıp kayıplara karıştı TEM Otoyolu’nda önceki gece yaşanan gasp dehşeti duyan İstanbulluları tedirgin etti. İnşaat firması sahibi S.A. önceki akşam şirketinden ayrıldı.
Evine gitmek üzere her zaman olduğu gibi yine TEM otoyoluna çıktı. Şehir merkezinden Edirne yönüne gidiyordu. Otobana çıkalı henüz birkaç dakika olmuştu ki arkasında siren sesleri duydu. Önce yol vermeye çalıştı, şerit değiştirdi ama çok geçmeden polislerin kendisini izlediğini anladı.
NAMLULAR ÜZERİNDE
Bahçeşehir Gişeleri’ne yaklaşmışlardı. Polisler, S.A.’dan aracı durdurmasını istedi. S.A. güvenlik şeridine geçti, park etti. Polisler bir anda etrafını sardı. Silahların namluları işadamının üzerindeydi. Polislerden biri uyuşturucu ihbarı aldıklarını aracı arayacaklarını söyledi. İşadamı zorla araçtan indirildi. Sert hareketlerle yere yatırıldı. Araç didik didik aranmaya başladı.
KİMSE DURMADI
Bu sırada işadamı konuşmalardan ve tavırlarından, adamların polis olmadığını anladı. O ana kadar yaşadığı şaşkınlık büyük bir korkuya dönüştü. Bir boşluktan yararlandı, koşarak yoldan geçen sürücülerden yardım istemeye çalıştı. Ama kimse durmadı. Sahte polisler işadamını çok geçmeden yakaladı. İşadamının ziynet eşyalarını, cüzdanını ve lüks aracını da alarak uzaklaştılar.
‘ÖLDÜRECEKLER SANDIM’
İlk şoku atlatan işadamı yakındaki bir siteye yürüyüp yardım istedi. Polisler geldi. Araştırma başlatan polis, gaspçıların izine rastlayamadı. Otoyoldaki güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alındı. S.A. yaşadığı dehşet dakikalarını “Polis zannettim ve durdum. Silahları hep üzerimdeydi. Öleceğimi zannettim” diye anlattı. Polis, saldırganları arıyor.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/75...rkunc-olay
Merhaba,
Müzikle meşgale olan ve enstrüman çalan var mı ?
Arkadaşlar mahşerin dört beygiri ve altı kişisi olarak Cumartesi sabah 08:00'de buluşup yola çıktık. Otobandan Düzceye kadar hızlı bir tempoda yolda bir Berceste kahvaltı molasıyla yol aldık. Düzce merkeze girip oradan 18km ve bunun 11Km si bozuk bir yoldan festival alanına giriş yaptık. Yöre bol yeşillik ve sulak, mekan güzel. Yeme içme olayında sıkıntı yok çünkü küçük bir tesis herşeyi makul fiyata satıyor. Çok kalabalık olmadı gece müzikte erken bitti ki benim için bunlar olumluydu çünkü haftanın yorgunluğunu atmak için birazda uyumak lazım. Festival alanında Taner bey, kızı ve Güngörlede buluştuk ve ekibimiz tamam oldu. Akşama doğru Bal aileside bir uğradı ve döndüler evlerine. Sanırım en kalabalık kulüp GMK idi Sakaryadan sonra. Fakat eğlence yeme içmede bizi kimse geçemedi sanırım. Tesisin tün rakı kavun karpuzunu yedik içtik.
Ben daha dakka bir gol bir kamp alanına yaklaşmışken durup fotoğraf çekmek istedim motorun yan ayağını ya açamadım yada ayak kapandı bilemiyorum, motoru ayağıma devirmeyi başardım. Sonra aynı ayağı yürüyüşte kötü burktum ve pert oldum. Ağrılar içinde Düzceye gidip eczane bulup kendi ilk yardımımı yaptım ne yazıkki. Neyseki Pazar sabahına durum biraz düzeldi ve rahat yürüdüm. Pazar sabahı kamp alanına 11km mesafede şelaleye gittik gerçekten görülmeye değer bir mekanmış. 100 metre mesafede daha şirin bir başka mekan buldukki tam keyif yeri. Balık kahvaltı köfte gözleme herşey var. Güzel bir öğlen yemeği ve biraz sohbet sonrasında dönüş yoluna geçtik. Gidişten daha hızlı bir tempoda bir mola ile evlere dağıldık. Kısaca GMK olarak bir ara gidip tekrar ziyaret edilesi bir yer.
Bu arada arkadaşlar Atilla bey ve Kutay'ın arkasından gitmeyin bu adamların motorlarından malzemeleri yollara dökülüyor ve tehlike saçıyorlar. Çadır, sigara poşet neyin acayip parçalar yollarda ben bıktım bunların arkasını toplamaktan.
Kısaca çok güzel bir hafta sonuydu.

ÜLKEMİZDE KİMİ KESİMLERDE UĞURSUZ GÖRÜLEN BAZI OLAYLAR:
-Ziyaret yerlerindeki ağaçları kesenler çarpılır.
-Türbeden dışarıya bir şey, bir nesne götüren kişiler çarpılır.
- Mezarlığı parmağı ile işaret etmek iyi değildir. Parmakları ile işaret eden kişilerin parmakları kurur.
-Kurban kesilirken hayvan dilini dışarı çıkarırsa kurban sahibi o yıl içinde ölür.
-Bir çocuk sürekli ağlarsa o evde mutlaka ölüm meydana gelir.
-Yatarken çorapları baş tarafa koymak iyi değildir, insan çabuk ölür.
-Mezarlıktan taş, toprak alınmaz.
-Köpek uluması ölüme işarettir.
-Kefen makasla veya bıçakla kesilmez.
-Yılan öldürülüp, suya atılırsa ve yılan suda kaybolursa yağmur yağar ve durmaz, seller olur.
-Kurt uluyunca ya ayaz olur ya da kar yağar.
-Bir evin önünde baykuş öterse, o evde biri ölür ya da bir yıkım olur.
-Baykuş ötmesi uğursuzluktur, yanan bir odun alınarak baykuşa atılmalıdır.
-Bir kişinin önüne tavşan çıkması uğursuzluktur, mümkünse gidilen yoldan geri dönülür.
-Çakal uluyunca yere tükürmek gerekir, yoksa insanın başına bir yıkım gelir.
-Bir evin önünde karga öterse o eve haber gelir.
-Köpeğin vakitsiz, gece havlaması, horozun vakitsiz ötmesi, öküzün gece böğürmesi kötü şeylere işarettir.
-Ezan okunurken köpek uluması uğursuzluktur.
-Ateşe tükürmek, ateşe sövmek, ateşe tırnak atmak, su dökmek uğursuzluk getirir.
-Ateş yanan yere cinler girmez.
-Külün üstüne su dökülmez, işenmez.
-Gece kül dökülmez, evin bereketi kaçar.
-Ateşin çıkardığı ses, ateşi yakan kişi hakkında dedikodu yapıldığına işarettir.
-Karaağaçtan düşen yaşamaz.
-İncir ağacının altında uyuyanları şeytan alır götürür.
-Üzümün tanesini, karpuzun sap kısmındaki kabuğunun içini yiyenler yetim kalır.
-Gelin alayı kırkı çıkmamış kadının evinin önünden geçerse gelinin çocuğu olmaz.
-Kırkı çıkmamış kadının bulunduğu eve değirmenden un getirilmez.
-Hıdrellez günü dikiş dikilmez, ağaç, bitki kesilmez, canlı öldürülmez.
-Arife günü, yakını ölen kişi dikiş dikmez.
-Arife ve bayram günü ağaç kesilmez.
-Gece göle girmek iyi değildir. Geceleri cinler, peri kızları gölde yıkanırlar. Girenlerin ruhlarını periler çalar.
-Geceleri su üzerinden atlanmaz. Su birikintileri ecinnilerin ve perilerin mekanıdır.
-Kaynayan suya bıçak sokulmaz.
-Suya tükürmek uğursuzluk getirir.
-Akşam soğan yenen yere melekler gelmez.
-Gece aynaya bakanın ömrü kısa olur.
-Gece ıslık çalmak günahtır.
-Bir kişinin üzerinde dikiş dikilirse o kişinin kısmeti bağlanır.
-"Bismillah" demeden yemek yiyen kişi doymaz. Şeytan da onunla birlikte yemek yer.
-Gökkuşağının altında bir erkek geçerse kız, kız geçerse erkek olur.
-Dolu yağdığında dolunun kesilmesi için dışarıya sacayağı atılır.
-Salı günü çamaşır yıkanmaz, yıkanan çamaşırı giyen kişi onu kirletemez, ölür.
-Salı günü düğün yapılmaz.
-Yarım çay içen kadın dul kalır.
-Yola giderken tükürmek insana yıkım getirir.
-Üç yol ağzında yatmak uğursuzluktur.
-Ayakkabının ters gelmesi hastalığı işarettir.
Bir çoğuna ben çok fena güldüm sizlerlede paylaşmak istedim.. :)
GMK 'nın en yaşlı üyesi Hikmet amcamız motorunu satıyor..
Özellikleri:
Suzuki GSR 600 2009 model, 15000 KM Tertemiz.. Hava filitresi, balatalar, yağ filitresi, zincir dişli seti.. Daha yeni değiştirildi..
Artıları:
- Depo üstü mıknatıslı çanta KAPPA
- 46lt Topcase KAPPA
- Yan çanta demirleri
- Touring Ön cam
- Xenon Far
- Takozlar
- Mercekli Sis Farları
- Motor koruma demiri
- Özel yapım sele kaplaması
- Elcikler
- Radyatör koruma
Daha ne olsun ??
Hikmet amcamız motoruna 17.000TL istiyor..
İletişim bilgisi: 0530 317 11 89 Hikmet amca