Son Aktiviteler

Forum İstatistikleri
  • Toplam Yorumlar:77,037
  • Toplam Konular:4,172
  • Toplam Üyeler:1,635
  • Son Üye:Rukiye Ünal

Yazar: Cihan
08-12-2011, 07:31 PM
Forum: Moto Kafe
- Yorumlar (10)

Arkadaşlar ben koptum izlerken :]:]

Bu konuyu yazdır

08-11-2011, 03:28 PM
- Yorumlar (13)

Bu konuyu yazdır

Yazar: MehmetK
08-10-2011, 03:27 PM
Forum: Genel Muhabbet
- Yorumlar (17)

Arkadaşlar, yurtdaşlar ve bil cümle ahali.

Motor aramaktan sıkıldım.
Bir de buraya yazayım dedim.

***** ACİL İHTİYAÇTAN *****
1- 1200GS yada 1200ADV
2- Ekonomik (Ucuz)
3- Genç (Modelli 2006 ve üzeri)
4- Yıpranmamış, kendine bakmış, az kilometrede
5- Mümkünse aksesuarlı (Çantalı, korumalı, kolyeli, bilezikli)
6- Kazasız, masrafsız, kılçıksız, kemiksiz
7- Sarışın, esmer, kumral fark etmez.
8- Mühendiste, doktorda, bayandan, ameleden fark etmez.

Satacak arkadaşın içi rahat olsun.
Ona gözüm gibi bakarım. Okşar severim.
Başlık parasını nakit ve anında vereceğim.

Haydi dostlar. el birliği yapıp, beni başgöz edin.

Bu konuyu yazdır

Yazar: Batuhan
08-10-2011, 02:01 PM
- Yorumlar (12)

Videonun içerisinde Subtitles ikonuna tıklarsanız alt yazıyı aktif hale getirebilirsiniz.

Bu konuyu yazdır

08-10-2011, 01:49 PM
- Yorumlar (33)

Midland 200 xtc HD camera

foto
Arkadaşlar bende uzun zamandır bir kask kamera sistemi özlemi içindeydim. Bilinen popüler bir maka var full HD çekiyor fakat çok pahalıydı. 700-1000 Tl arası. Dün gittim Midland marka bir kamera aldım. Birde Transalp tur camı tabi. Kamera 390Tl fakat aksesuarları bol. Su altı için aparat ve bir sürü değişik takma aparatları. İki çekim modu var 720p(1280x720) ve 640X480 yada HD'den acık düşük. Fakat HD diye takılmayın yani ancak full HD bir TV ile seyrederseniz belki farkı anlarsınız. PC ve web için çok bile fazla. Bu kameralarda önemli olan lens açısı ve saniyede kayıt edilen sahne yani fps denen değer. Bu kamera 140 derece açılı cam lensli yani sizin ufak tefek başınızı oynatmanızla yada hatalı takmanızla çok kayıp yaşamıyorsunuz. Çünkü neredeyse göz kadar geniş açıdan çekim yapıyor. Birde 720p de 16:9 format kayıt ediyorki bu ciddi geniş bir sahne oluyor. Fps çok önemli biz motosiklette kullanıyoruz ve sahneler hızlı titreşimde var. Bu sebeple gerçek 30 fps olmazsa olmaz. Bu kamera 640x480 de 60 fps ye çıkıyor ki süper bir değer. Yoksa takılan atlayan sahneler seyredersiniz ve hiçde tadı olmuyor. Pil ömrü 3 saat ben 16GB micro kart taktım HD de 200dakika kayıt verdi. Buda güzel. Yarın yada öbürgün motosikletle ecz. ye geleceğim size bir örnek sunarım. Fakat webde kayıtlar oldukça güzel. Evet çok ucuz bir alet değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte olayı. Ben öneririm.

28094-albumler7534-resim50007.jpg

28094-albumler7534-resim49863.jpg

Bu konuyu yazdır

Yazar: MuratS
08-10-2011, 11:51 AM
Forum: Rotalar-Haritalar
- Yorumlar (9)

arkadaşlar Eylül ayında ne planlarımız var nerelere gidiyoruz yavaştan toparlamaya başlasak diyorum

Bu konuyu yazdır

08-10-2011, 05:26 AM
Forum: Dökümanlar
- Yorumlar (10)

CoverTLrszd.gif

İrtibat için

cem@timkozmetik.com

Bu konuyu yazdır

Yazar: Batuhan
08-09-2011, 10:44 AM
- Yorumlar (5)

Hafta ortasından sonra kuvvetli kuzeyli rüzgârla birlikte Karadeniz’den nem taşınması sonucu kuzey kesimlerde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağış ve özellikle kuvvetli kuzeyli rüzgâr nedeniyle hava sıcaklığının da Perşembe günü Marmara, Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında, Cuma günü Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hissedilir derecede (5 ila 8 derece) azalması bekleniyor.

11.08.2011 Perşembe günü; Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile akşam saatlerinde Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinde aralıklarla sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Yağışların Marmara’nın kuzeydoğusu (Kocaeli, Sakarya) ile Batı Karadeniz’de lokal olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Marmara, Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında 5 ila 8 derece azalacak, rüzgâr Marmara, Batı Karadeniz ile Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.

12.08.2011 Cuma günü; Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile sabah saatlerinde İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda aralıklarla sağanak yağış geçişler bekleniyor. Yağışların Batı Karadeniz kıyıları başta olmak üzere Karadeniz kıyılarında lokal olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hissedilir derecedeki azalışını sürdürecek.

Hafta sonunda (13-14.08.2011) Karadeniz bölgesi başta olmak üzere kuzey kesimlerde yağışların aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor

KAYNAK

Bu konuyu yazdır

Yazar: cros
08-07-2011, 09:07 PM
- Yorumlar (10)

tırmanamayış dediğime bakmayın çok defa çıktık oraya fakat toprak çok kuru olduğu için bide rampanın ortasında bir taş varki sormayın ...

Bu konuyu yazdır