-
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ
Forum: Genel Muhabbet
Son Yorum: VeYSeL
11-07-2022, 05:55 PM
» Yorumlar: 3
» Okunma: 952 -
Üye Rozetleri
11-04-2022, 09:20 AM
» Yorumlar: 23
» Okunma: 4,572 -
ZONGULDAK YOLCUSU KALMASI...
Forum: Kişisel Raporlar
11-04-2022, 07:51 AM
» Yorumlar: 7
» Okunma: 1,133 -
Benzine zammmmm
11-03-2022, 11:38 AM
» Yorumlar: 17
» Okunma: 7,960 -
Mini IRONBUTT (Eskişehir'...
Forum: Kişisel Raporlar
Son Yorum: doctor
10-04-2021, 01:44 PM
» Okunma: 811 -
GMK Whatsapp ACİL ve gidi...
Forum: Moto Kafe
Son Yorum: EmreGndZ
05-21-2021, 07:14 AM
» Yorumlar: 323
» Okunma: 90,871 -
Yardım
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Barış
05-06-2021, 07:42 AM
» Okunma: 3,270 -
Square Tin Containers Wit...
Forum: Sohbet & Muhabbet
Son Yorum: Lindajeon
04-13-2021, 07:17 AM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 1,493 -
İndirimli Ürünler
Forum: Market
Son Yorum: MuratD
03-10-2021, 07:38 AM
» Yorumlar: 11
» Okunma: 3,097 -
Excell sayfalarını birleş...
Forum: Dökümanlar
Son Yorum: ahmetyildirim
02-07-2021, 12:32 PM
» Yorumlar: 10
» Okunma: 6,064
- Toplam Yorumlar:77,037
- Toplam Konular:4,172
- Toplam Üyeler:1,635
- Son Üye:Rukiye Ünal
herkez bi alem oldu hadi ben bayadır sahalardan uzak duruyorum
duruyorumda bu kulübün as oyuncuları nerede yawhu
kışın gidilmedik görülmedik yerbırakmayan GMK bu yazın sıcağında hangi klimanın altında pinekliyor gardaş anlamadım
tamam hakveriyorum mubarek ramazan ayındayız amabu aktivasyonlara engel teşkil edeceğini sanmıyorum
en fazla mangal olayı eksilir okadar
benim bu konuya enkısa sürede bir el atmam gerekiyor sanırım
bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum
baksanıza yönetimin başına güneş geçmiş beyni filan sulanmış:dağalmış:
maksat kalb kırmak değil atraksıyon yapmak....
uyan G M K uyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Oldukça önemli bir konu... Bir makalenin son kısmını sizlerle paylaşmak istedim
Alıntı:Yani kısaca cep telefonları bazında SAR bir cihazın yaydığı elektromanyetik güçtür. İşte bu yüzden cep telefonlarının SAR değerleri aslında çok önemlidir. Çünkü cep telefonları hepimizin artık günlük vazgeçilmez bir unsuru olmuş, yanımızdan ayırmadığımız bir uzvumuz olmuştur nerdeyse.
Yüksek SAR değerine sahip cihazların etkileri ise kısaca şunlar:
KISA VADELİ ZARARLARI (24 saat):
• Görüş alanında daralma.
• Kalp rahatsızlıkları.
• Kalp pilinin bozulma riski.
• Hafıza zayıflaması ve beyin tümörü riski
• Yoğun stres ve yorgunluk hissi.
• Kalıcı işitme bozuklukları.
• Konsantrasyon ve dikkat bozulması.
• Embriyo gelişiminin zarar görmesi.
• Kulak çınlaması ve kulaklarda ısınma
• Kadınlarda düşük riskinin artması.
• İşitmede geçici aksaklıklar oluşması.
• Kan hücrelerinin bozulması.
• Bas ağrıları ve sersemleme
• Bağışıklık sisteminin bozulması.
UZUN VADELİ ZARARLARI (10 yıl):
• Yüksek tansiyon.
• Genetik yapının bozulması.
• Sperm sayısının azalması.
• Beyaz kan hücresi (lenfoma) kanseri.
• Cilt kanseri.
• Kan beyin bariyerinin zedelenmesi.
Bütün Bunlardan Sonra İşte Ünlü Markaların SAR Değerleri:
Dosyayı indirmek için tıklayın
Ağır falan ama eleman Transalpi konuşturuyor. Sudan çıkış çok ustaca.
Dün kask kamerasını test etmek için küçük bir gezi yapim dedim ama.. motorun üstüne oturunca fikirlerim değişti tutamadım kendimi..malum ramazandayız niyetli olduğum için çok yormak istemedim..fakat yaptığım çekimlerin açısını iyi ayarlayamadığım için nere girip çıktığım belli olmadığı için kestim..ama arazide yaşadığım küçük macerayı paylaşmak istedim ve bana yardımcı olan amcaya çok teşekkürler kul sıkışmayınca hızır gelmezmiş :)
kamerayı ümraniyeden bi satıcıdan aldım toplu alımlarda indirim yapacağını söledi bilginize..
Arkadaşlar Murat Denizhan hocadan yol eğitimi almak istiyorum. 3 yada 5 kişilik bir grup yapacağız. Katılmayı düşünen olursa bana ulaşabilirmi.
Güzergah balçık,ağva,kandıra,kocaeli üniversitesi önünden mollafenari.Toplan 250 km.
Cep tel: 539 240 69 17
iş tel : 742 40 00
Az önce OMM mail gurubunda dönen bir mesajı okudum ilgimi çekti , paylaşmak istedim..
OMM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar,
Hatırlarsanız geçen günlerde KGS sorunu ile ilgili oldukça fazla mailler almıştık.
Bizim BAMOS 'da da ( Başkent Motor Sporları Klübümüz) bu konuya değinmiştim ve klubümüz yöneticilerinden ve de aynı zamanda Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanı olan Cem Eryılmaz Bey'e de konuyu açmıştım.Çok sağolsun konu üzerinde durarak geçen gün klubümüzün facebook duvarında şu açıklamayı yapmıştır ;
Bugün Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığım görüşmeler sonucu otoyollardan ve köprü geçişlerinden motor kullanan arkadaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar dile getirilmiş ve karayolları yöneticileri tarafından büyük ölçude kabül görmüştür . Şu anda burokrat arkadaşlarım motor kullanıcıları için ogs benzerı bir uygulama için calışmalara başladılar ve en kısa zamanda netice alacağımı umuyorum. Aslında yapmak istediğim ücret almamaları fakat şu an yürürlükte olan kanunun değismesi gerekiyor ve bu cok uzun bir süreç. İndirimli bir tarife uygulatmaya calışıyorum ve tüm yazılımın değişmesi gerekiyor. Şu an calışma başlatıldı, ogs verilecek. Çok rahat bir geçiş olanağına kavuşacağız. Beklemeden ve durmadan iyi olcak inşallah.. Daha sonraki etapta ücretsiz geçişin imkanlarını arayacağız. Bütün arkadaşlarımızı toplayıp bu ve benzeri sorunları konuşup takip etmemiz gerek.
En son gelişmeyi yarım saat önce telefonda aldım; Şu anda OGS geçişlerinde %20 indirime sahibiz ve Cem Bey yönetmelik hazırlatmaya başlamış. Tahmini 1 ay içerisinde bu geçiş ücreti %50 oranında düşürülecekmiş.
Konu ile ilgili Cem Bey önerilere çok açık. Telefon numarasını sizlere iletmemi de istedi. 0505 7370628. Eğer yapabileceğimiz ve motosiklet kullanıcılarını rahatlatabileceğimiz birşeyler var ise hem klübümüz hemde Cem Bey elinden geleni mutlaka yapacaktır.
Bu arada güzel bir haber daha, Cem Bey İstanbul- Ankara otobanında bulunan traşlanmış yolları motosiklet sürücüleri için tehlike arz ediyor diye düzelttirme çalışması başlatıı. Çok kısa zamanda kaymak gibi güzel yollar bizi bekliyor :)
Fulya ÖZCAN
--
2010 yılında İhsan arkadaşımla yaptığımız turdan görüntüler paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=GDqjJB_RVok