Son Aktiviteler

Forum İstatistikleri
  • Toplam Yorumlar:77,037
  • Toplam Konular:4,172
  • Toplam Üyeler:1,635
  • Son Üye:Rukiye Ünal

Yazar: Cihan
04-17-2011, 06:17 AM
Forum: Genel Muhabbet
- Yorumlar (5)

DMİ yeni ve çok faydalı bir uygulamayı sitesinde başlatmış.
Rotanızı ve zaman aralığını girdiğiniz yollardaki hava durumunu gösteriyor.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayollari...stemi.aspx

Bu konuyu yazdır

04-16-2011, 04:44 PM
Forum: Kişisel Raporlar
- Yorumlar (27)

Onca yazışma ve mangal niyeti sonunda Riva'da nasıl buluştuk bir mucize fakat güzel oldu. Ben ve Murat enişte Rivada otururken Onur Erdem ve Bahar geldiler. Tam kalkıyoruz Emrullah ve Demir vay selam falan derken Şener bey. Abi böyle yapalım desen denk getiremezsin yani.

Neyse önemli olan bir araya gelip sürüş yapık işte. Biz sabah Polonezköyde acayip güzel bir kahvaltı yaptık. Onur gelecek diyede bayağı bir eylendik orada. Sonra Riva ya doğru yolda cam atölyesine girdik, hem bir iki çalışma izledik hem dolaşıp hediyelik birşeyşer aldık. Tavsiye ederim. Daha sonra Rivada mola zaten. Akşama doğru soğuk başladı ve yola koyulduk. Güzel bir gündü ve arkadaşlara teşekkürler. Bu arada devamlı telefonla rapor alan Veysel başkanada çalıştığı için aman bi üzüldük bi üzüldük. Hatta kederden kendimzi içkiye vurduk.

Saygılar, sevgiler

Tamekranyakalama16042011180643bmp.jpg

Tamekranyakalama16042011180610bmp.jpg

DSC00533.jpg

DSC00532.jpg

DSC00530.jpg

DSC00525.jpg

DSC00509.jpg

DSC00501.jpg

DSC00494.jpg

DSC00493.jpg

DSC00492.jpg

DSC00490.jpg

DSC00489.jpg

DSC00487.jpg

DSC00484.jpg

DSC00482.jpg

DSC00480.jpg

DSC00468.jpg

DSC00458.jpg

DSC00450.jpg

DSC00449.jpg

DSC00447.jpg

15042011181.jpg

DSC00427.jpg

15042011179.jpg

15042011180.jpg

DSC00425.jpg

DSC00435.jpg

Bu konuyu yazdır

Yazar: VeYSeL
04-16-2011, 02:41 PM
- Yorumlar (29)

Arkadaşlar..
Geçenlerde Cihan abi 'nin açtığı başlık üzerine GMK olarak Motosiklet ve Motosiklet Kültürünü tanıtma amaçlı bir fotoğraf sergisi oluşturmaya karar verdim.

Bunun için de öncelikle bol miktarda ve güzel fotoğraf arşivimiz olmalı..

Daha sonra bu fotoğraf arşivinden sergilenmeye hak kazanacakları seçip GMK Fotoğraf Sergisini Açacağız..

Konu ile alakalı Osman bey (GEFSAD Başkanı) bize 2-3 saatlik fotoğraf çekiminde dikkat edilmesi gereken hususları anlatacağı bir seminer düzenleyecek..

Ağustos sonu gibi çekimleri bitirip sergilenecek fotoğrafları seçmeye başlayacağız. Bu noktada yine Osman Bey ve Gebze Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri bize destek olacak.

Kurallar:

1. Konu Motosiklet ve Motosiklet Kültürü olacak.

2. İleride Sergilenecek fotoğrafların seçiminde şaibe olmaması için Çekilen fotoğrafların içeriğine kimin çektiği ile ilgili imza atılmayacak, jüri sergilenecek fotoğrafları seçerken kimin çektiğini bilmeyecek.

Hadi arkadaşlar Tekerler dönsün, Deklanşörler çalışsın :)

Sergilemeye Fotoğrafları ile katılmak isteyen arkadaşlar adını yazdırırsa sevinirim.. :çiçek:
Gmk

Bu konuyu yazdır

Yazar: cros
04-15-2011, 04:51 PM
Forum: Moto Kafe
- Yorumlar (31)

arkadaşlar gebze paintball nihayet acıldı haberiniz olsun...

kişi başı 15 tl 50 mermi- 6 şarlı gurup halinde oynanıyo

kararlaştırıp gidelim tekrar konuşup indirim sağlıcam yada aynı fiyata daha fazla mermi için konuşacam bilginize...

Bu konuyu yazdır

04-14-2011, 08:58 AM
- Yorumlar (22)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir ay önce yeni motosiklet aldım. Bir ay bekledim ve adrese ruhsat falan gelmedi. Trafiği aradım plakaya baktılar siz sigorta yapmamışsınız bizde ruhsat çıkartmadık dediler (nasıl anladılar bilemedim). Halbuki 3 gün içinde sigortamı yapmıştım. Neyse İstanbul gibi yerde zaten adresime ruhsat geleceğini hiç tahmin etmemiştim zaten. Bu sabah gidip elden aldım. Yani bilginiz olsun olabiliyor böyle şeyler.

Bu konuyu yazdır

04-12-2011, 09:14 AM
- Yorumlar (10)

sınır tanımıyo adam cross yarışına big ile girmek deliliğin ta kendisi ama burda şunu görüyoruzki imkansız değil :) doktor gaza gelip sakın yarışlara felan girecem diye tutturma he :]:]

Bu konuyu yazdır

04-12-2011, 08:58 AM
- Yorum Yok

bisiklet kullanmak daha zor gibi geliyo bunları izleyince :)

Bu konuyu yazdır

Yazar: sipsivri
04-12-2011, 07:34 AM
- Yorumlar (6)

Arkadaşlar,

Belki bileniniz vardır,ben başka bir motosiklet grubunda da yönetici olarak bulunuyorum.Bu grupda bir duyuru yayınladım.Veysel Başkan bana konuyu burada da açmamı,belki ilgilenen çıkabileceğini söyledi.Bende mesajımı bir kezde burada yayınlıyorum.

Şöyle demiştim;

Arkadaşlar,

Eski üyelerimiz hatırlarlar,bizim bir zamanlar Cumhur İleri diye çok sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı.Beraberce kamplara,gezilere gider,toplantılarda beraber olurduk.Bir kaç defada bizleri yazlık evlerinde çok güzel bir şekilde ağırlamıştı.Ancak Cumhur evlenip çoluk çocuğa karışınca kendisini göremez olduk.Motorculuğu bıraktı gibi,Allah bilir satmışdırda motoru.

Cumhur ile yüzyüze görüşemezsekde Msn ve telefon ile yine iletişimimiz devam ediyor.Cumhur'un gaz aletleri üreten bir fabrikası var.Ben kendisinin ürünlerini kullanıyorum ve de çok memnunum.Malum yaz sezonu geliyor.Yine hayırlıyla inşallah çok güzel kamplı gezilerimiz olacak.İşte bu gezilerde kullanmak üzere başkalarınında bu aletlerden isteyebileceğini düşünerek Cumhur'a böyle bir talep gelirse yardımcı olup olamayacağını sordum.Tek tek uğraşmasının zor olacağını,ama araya sen girer ve talepleri tel elden toplayıp iletirsem seve seve yardımcı olacağını söyledi.Bende olur yaparım dedim.Cumhur'un ürettikleri mallar arasında işimize en çok yarayacak olanlar,kamp tipi gaz ocakları,aydınlatma lambaları ve kamp pürmüzleri ilk aklıma gelenler.Aşağıdaki linkde bunların fotolarını koydum.Buraya bakıp görebilirsiniz.
3074.jpg 3078.jpg
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?s....560154521

Bu Perşembe yapılacak olan toplantımıza benim kullandıklarımı getireceğim.Bir görürsünüz.Eğer almak isteyen çıkarsa fiyatlarının Cumhur'un vereceği fabrika fiyatından olacağını söylememe gerek yok herhalde.

Cumhur'un şirketinin Web Sayfası aşağıda,oradan da inceleyebilirsiniz

www.nurgaz.com

Bu konuyu yazdır