Son Aktiviteler

Forum İstatistikleri
  • Toplam Yorumlar:77,037
  • Toplam Konular:4,172
  • Toplam Üyeler:1,635
  • Son Üye:Rukiye Ünal

Yazar: GsrEra
04-12-2011, 06:19 AM
Forum: Arıyorum
- Yorumlar (2)

Babamın ve arkadaşının motorundaki lastiklerin dişleri çok fazla eskimemiş olsada yıl bakımından bayatladığı için lastikleri değiştirmeyi düşünüyoruz. Yumuşak ve tutunma gücü iyi bir lastik bakıyoruz.Yumuşak olarak metzeller ve Avon marka söyluyor çoğu lastikçi fakat Michelin, Dunlop ve Pirelli de var tabiki. Üzerindekiler Michelin. Harley'in anlaşmalı lastiği Dunlop'tu şimdi michelin kullanıyor. Birinci tercih Avon, ikincisi Metzeler, üçüncüsü Michelin olarak tercihlerini belirlemişler. Tabi yeni tarihli olacak. Piyasayı araştırmışlar ve yeni lastikler henüz gelmemiş. Birde kimisi yumuşak lastikler bir yıl sonra sertleşir kullanılmaz veya yarılır, patlar diyor. Motorlarda ağır. Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir. Farklı önerileriniz varsa görüşlerinize açığım. Bildiğimiz ya da anlaşmalı olduğumuz lastikçilerimiz varmı? Yahut yeni tarihli bulabileceğimiz yerler. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ön : şu anda bilmiyorum ama öğrenince yazacağım
Arka :150/80/16

Bu konuyu yazdır

04-11-2011, 05:06 PM
Forum: Foto Paylaşım
- Yorumlar (9)

5460.jpg
5471.JPG?209666145
5466.JPG
[img]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5C001%5CMoto%20GP'de%20korkutan%20kaza%5C01.jpg[/img]
motogp-kaza-rekor.jpg
n498182_AW0H4723.original.jpg
ama_supersport_crash_photo_9_lg.jpeg
bautista_crash_aoyama.jpg
146_1003_12_z+valentino_rossi+crash.jpg
MotoGP%20crash.jpg
n499201_marquez_olive.crash.original.jpg
MotoGP-Rossi-Mugello-2010-image.jpg
sete.crash07_original.jpg
[img][img]220126_Jorge+Lorenzo+suffer+heavy+crash+...iginal.jpg[/img][[/img]

Bu konuyu yazdır

Yazar: VeYSeL
04-11-2011, 11:12 AM
Forum: Moto Kafe
- Yorumlar (18)

yuhfoto6m1212.jpg
unled15d7.jpg
podborka47129.jpg
photopodborka0859380192.jpg
dailypicdump41264084.jpg
dailypicdump332103.jpg

:]

Bu konuyu yazdır

Yazar: Cihan
04-11-2011, 09:45 AM
- Yorumlar (13)

Arkadaşlar bir önerim var. Hepimiz motosiklet kullanırken güvenli sürüşün önemini iyi biliyoruz. İçimizde bu konuda eğitim alanlarda var sanırım.

Diyeceğim eğer motosikleti seviyor, kullanıyor ve paylaşıyorsak sorumluluğumuz var demektir. Foruma, gruba yeni katılan arkadaşların bazıları daha motosikletle hiç tanışmamışlar yada yeni tanışmış olabiliyorlar. Bir çoğumuzda A2 ehliyeti alıyor fakat doğru dürüst gerçek bir sürüş eğitimi alamıyorlar. Ya ücretler çok yüksek yada eğitim verecek yerler sınırlı.

Grup içinde gönüllü olabilecek arkadaşlarla grup adına böyle bir hizmet verebiliriz diye düşündüm. Bu şekilde grubun bazı ufak tefek masraflarıda karşılanabilir. Benim bildiğim en azından web ve mesaj hizmetleri yapılıyor ve doğrusu şu anda bunları kim yükleniyor bilemiyorum.

Web sayfasında bu konuda ilan verilip işe başlanabilir.
Ne dersiniz?

Bir örnek olarak ben Gebzede A2 sınavına girdim ve kurs aldım. Fakat kurs bana hiç bir pratik eğitim vermedi hatta veremedi. Yalvar yakar bir hoca bulup imtahan yerinde 10 dakika dandik bir vitessiz motorla iki tur atabildim. İmtahan yerine kursiyerin götürülmesi ve neler yaptırdıklarını öğretmek bile inanın büyük hizmet olur.

Bu konuyu yazdır

04-09-2011, 09:06 AM
Forum: Dökümanlar
- Yorumlar (7)

Arkadaşlar mutlaka indirin. Hatta kitapçık haline getirin.

Kitapçık

Bu konuyu yazdır

04-09-2011, 07:50 AM
- Yorumlar (9)

Enduroist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:18475019917752677461510.jpg

Bu konuyu yazdır

04-08-2011, 10:25 PM
- Yorumlar (26)

Elime geçen Tuzla videosunda bir düzenleme yapayım dedim. Gece kafasıyla video tarihinde yanlışlık olmuş olabilir. Katılımcıların hepsini sunmaya çalıştım. İsmini unuttuğum arkadaşlarım varsa affola.

İyi seyirler
gmk

http://www.dailymotion.com/video/xi18em_...o-com_auto

Bu konuyu yazdır

04-08-2011, 02:43 PM
- Yorumlar (18)

dha.com.tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Moto GP organizasyonu, Türkiye'da karar kıldı.

Pilotların, radyasyon korkusu yüzünden 2 Ekim’de yapılması gereken Japonya Grand Prix’sinde yarışmak istememesi üzerine yeni bir ülke arayışına geçen Moto GP organizasyonu, Türkiye’de karar kıldı.

DÜNYANIN en popüler motosiklet yarışı MotoGP yeniden Türkiye’ye geliyor... 2005-2007 arasında da ev sahipliği yaptığımız organizasyon, son anda bir problem çıkmadığı taktirde bir defalığına İstanbul’da yapılacak.

MotoGP yönetimi, 24 Nisan’da Motegi pistinde yapılması gereken sezonun 3. yarışını, Japonya’daki deprem sonrası meydana gelen radyasyon tehlikesi nedeniyle 2 Ekim’e ertelemişti. Ancak, aralarında Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa ve Casey Stoner gibi ünlü isimlerin bulunduğu motosikletçiler, depremden zarar görer nükleer santrallerin bulunduğu Fukushima kentine 170 km uzaklıkta bulunan Motegi pistinde yarışmak istemediklerini bildirdiler.

İtalyan La Gazetta dello Sport gazetesi, MotoGP yönetiminin bunun üzerine İstanbul Park Pisti’ni gündeme aldığını yazdı. Gazete, çözülmesi gereken tek problemin tv yayını olduğunu ifade etti.

Her yarışı dünyada 300 milyon kişi izliyor
MOTOGP organizasyonunun patronu Carmelo Ezpeleta’nın, geçen hafta yapılan Katar Grand Prix’si sırasında, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile bir araya gelip, “2 Ekim’de Japonya’da yapılması gereken yarışı İstanbul’da düzenlemek istiyoruz” dediği, Uçar’ın da olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Aynı zamanda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Bekir Yunus Uçar, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, MotoGP yarışının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Türkiye yayın hakları NTV Spor’da bulunan yarışın organizasyonunun Saran Medya Grubu tarafından üstlenildiğini belirten Uçar, “Dünyanın en çok izlenen motosiklet yarışını Türkiye’de yeniden düzenlemek bize büyük gurur verecek. Televizyonlarda dünyanın dört bir yanında yayınlanan MotoGP’nin her yarışını ortalama 300 milyon kişi izliyor. Yarışı seyretmek için İstanbul’a onbinlerce turistin geleceğini de hesaba katarsak, bu yarış Türkiye’nin tanıtımına yüz milyonlarca Euro’luk katkı yapacak” diye konuştu.

Türkiye’ye ortalama 7 milyon Euro’ya mal olması beklenen MotoGP yarışına Türkiye Motosiklet Federasyonu da 1 milyon Euro’luk katkıda bulunacak.

MotoGP nedir?
MotoGP, dünyanın çeşitli pistlerinde yapılan en büyük motosiklet yarışıdır. MotoGP’de motorlar 125cc, 250cc ve MotoGP(800cc) olmak üzere 3 kategoriye ayrılır. Motor güçleri 250 HP civarındadır; araçlar, kimi pistlerde 300 km/sa üzeri hızlara çıkabilir.

MotoGP Takvimi
Tarih Yer
20 Mart Katar
3 Nisan İspanya-Jerez
24 Nisan Japonya (Ert.)
1 Mayıs Portekiz
15 Mayıs Fransa
5 Haziran Catalunya
12 Haziran B.Britanya
25 Haziran Hollanda
3 Temmuz İtalya
17 Temmuz Almanya
24 Temmuz ABD-L.Seca
14 Ağustos Çek Cum.
28 Ağustos Indianapolis
4 Eylül San Marino
18 Eylül İspanya-Aragon
2 Ekim ?
16 Ekim Avustralya
23 Ekim Malezya
6 Kasım İspanya-Valencia

Reha ERUS- HÜRRİYET
:mutlumotorcu::vınn:

Bu konuyu yazdır

04-08-2011, 06:59 AM
- Yorumlar (7)

Alıntı:Eger motosiklet ile ilgili internet siteleri ve forumlari takip ediyorsaniz; Ummet Perkitan diye biri vardir, bilirsiniz mutlaka..

Scooter'i ile Turkiye'de dolasmadigi yer kalmamistir. En unlu fotograflari da sehir girislerindeki Sehir Tabelalari onunde cektirdikleridir. Ustune bir de yurt disi gezileri bile vardir Ummet Perkitan'in..

Ummet Abi, Kusadasi'nda 5,5 metrekare, toplam 7 taburesi olan bir "Pilav Ustu" dukkani acti.. Kusadasi dedigin ne kadar yer ki, ama yine de 3-500 metre otedeki dukkanina bir turlu gidememistim..

Bugun oglen, ofisten gencce bir arkadasimla, "hadi" dedik, Ummet Abi'nin bir pilavini yiyelim. Yolda anlatmistim ama arkadas pilavci dukkaninin duvarlarindaki resimleri gorunce aralarinda soyle bir dialog gelisti..

- Abi ya, sen bu kadar yeri dolastin mi gercekten..
Ummet Abi, bir yandan siparisi olan tavuk tavayi cevirirken bir yandan cevap verir;
- Dolastim ya bilader..
- Hem de buyuk motorla degil de scooter ile ha!..
- He ya kardesim dedi Ummet Abi..
- Iki Teker olduktan sonra ne farkeder..
- Asil gereken "Yola Cikmak icin gereken Yurektir"..

Sizinde Yola Cikmak icin Yureginiz var ise, yollardayken her yeri sticker kapli bir scootera denk gelirseniz, O mutlaka Ummet Abi'dir. Bir yerde durup bir beraber bir cay icmeyi ihmal etmeyin bu "Yurekli" adam ile..

Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar

Bu konuyu yazdır

04-07-2011, 02:36 PM
Forum: Kişisel Raporlar
- Yorumlar (7)

Bir diğer parkur, Riva. Beykoz, Akbaba köyü, Anadolu Feneri ve Riva son durak. Hem yollar süper motosiklet yolları (bol viraj ve doğa manzarası) hemde mangal yapılacak yerler bol. Uğraşmam dersen yemek yerleri bol.

Tamekranyakalama07042011172359bmp.jpg

SDC12240.jpg

DSC01530.jpg

DSC01528.jpg

DSC01523.jpg

DSC01507.jpg

DSC01489.jpg

DSC01468.jpg

DSC01466.jpg

DSC01459.jpg

DSC01456.jpg

DSC01443.jpg